Blockbuster Deals!!

Friday, May 7, 2010

jmp tunang tercinta..

Salam..hye everybody!!

Hana dah nak gerak ke Seremban after type post ni..nak pegi ambek FFIL (future family in law) nak pegi Lumut jmp tunang tersayang n skali jalan2..time ni mood dah ok dah..gembira lah..bukan ape, pg td hana termengamok sikit dengan ayah n sume2 org kat umah..huhuhu..ampun ye Ayah..tak sengaja ternaik antu..ni sume gara2 GPS..hehe..dah ingatkan ayah supaya nnt pasang GPS kat 'yoriee' (nama keta saya) supaya senang nnt nak jenjalan makan angin weekend ni. tapi apakan daya..ayah ku telah hilang sejak 3am lg..bangun2 tny mama..

hana: "mama, ayah pegi mana??"
mama: "ayah dah kuar pg td.."
hana: apa????!!! ayah pegi mana lah pepagi lagi??
mama: ayah pegi kuala lipis jmp ct nurhaliza..hehe..tak..dia pegi lipis ngan geng radio PRADAS dia
hana: hah???abes tu ayah bawak gps hana ler??ape ni..ni tak suka ni!!

masa ni dah hentak2 kaki ngamuk2 ngan mama n sya s
ume..call ayah byk kali tak berangkat..pastu kali ke 22 call, ayah angkat..

hana: ayah kat ne dah?
ayah: kat raub dah..pukul 3am td ayah dah kuar..

hana: ayah bawak gps hana eyh?
ayah: ha ah..nape?
hana: kan dah bgtau petang ni nak g lumut..hana nak guna lah..
ayah..ha ah laaa...ayah terlupa la...hurmm..hana tak bgtau ayah pun smlm..nape tak bgtau awal2..
hana: dah bgtau kan aritu..
ayah: iyealah..ayah terlupa la..

hana: senyap...lama jugak..marah ni..ermm..takpelah..ok bye..letak tepon..huhu..

termarah ayah sbb benda kecik ni..huhu..mesti ayah sedih..Ampun ye ayah..buat Mama..Selamat Hari Ibu..doakan anakmu selamat pegi dan balik dari lumut..

I love you all soooo much..en tunang..sila tunggu saya ye? esok pagi2 kite jumpa yea?? yeay..tak sabar nak jmp selepas lebih 5bln tak jmp.. =)

p/s: nak bgtau bloggers yg singgah blog ni..hana juz nak inform yg beaucraft-ku
ada buat jualan kat PKNS Shah Alam..jemput2 lah dtg..kot2 ada yg nak tnye pasal produk2 beaucraft..sumenya dialu-alukan..Selamat berhujung Minggu..


source: cilok dr blog adik hana..beaucraft-ku

5 comments:

farahfatihah said...

hana g lumut senang je jln dia..tgk signboard, bykkk huhuhuu selmt jumpa tunang!!!

missbutterfly said...

hey..5bln xjmpa??aduh.kuatnya kamu..sy 2bln xjmpa mcm nk mati dah.hehehe

ElyaElmo said...

dah mintak maaf kat ayah depan2 blom hana???;;)

ZARA said...

5bulan tak jumpa? dia kerja TLDM ke? ke laut eh? harap selamat pergi and selamat balik :)

hana yoriee said...

ff: hehe..pg pakai ler gps tu..balik malas nak set main redah je tgk signboard..hahaha

missbutterfly: iye awak..5 bulan saya tak jmp..sedeyh kan?akhirnye jmp jgk dlm 12jam je..huhuhu..

elya: hehe..dah2.. =p

zara:yeay..dah selamat pegi tp balik tak selamat sgt sbb tayar pecah plak..huhu..en tunang keje nelayan je..kahkahkah..