Blockbuster Deals!!

Tuesday, September 7, 2010

my official videographer

Salam,

rajin plak hana menghapdate blog ni kebelakangan ni ek..haha..ini sume disebabkan rakan2 seperjuangan di opis kebanyakannye sudah mula bercuti..terkontang-kanting lah saya berseorangan..actually takde kerja sgt pun. kalo nak balik wat kuih ataupun jahit2 manik kat baju nikah boleh sgt rasanye..iskh..kalau tau bawak baju tu jahit kat opis ni aaa..tapi kang kantoi lah plak kan? hahahaha.. dah dah..back to the main point.

actually, hana dah booked videographer ni pada hujung Agustus yang lalu..mula2 pikir pikir..pening pening..mcm taknak aje amek OV ni. tapi bila dipikir2 kembali sedalam2nye video ni bermakna juga. hurmmm..nnt anak, cucu, cicit boleh lah tgk2 video ni kan..terutama detik2 nikah tu..auchh...boleh la feeling2 touching sob sob ke kan..pastu boleh lah tgk peranten senyum2 sepanjang video. hurmm..so, bila dikira campur tolak darab bahagi kuasa dua sume laaa..bajet hanya mengizinkan saya mengambil video yang mampu milik sahaja..tapi jgn khuatir, walaupun ianya hanya SD bukan HD, hana rasa dah cukup bagi hana asalkan ianya dapat merakam detik indah itu..

so....the official videographer goes to.............................................
Fuad Alias
Kamu semua boleh search kat facebook beliau..juz type Fuad Alias. If I'm not mistaken, dia merupakan official vedeographer usahawan shawl terkenal iaitu Ika Radiusite. kat facebook en.fuad ni ada sample higlight wedding video ika. ok..kalau nak tau pakejnye sila lihat di bawah..

harga untuk booking valid hingga 30 september 2010

nikah & sanding sehari = rm900
(60++ minutes edited dvd)

nikah & sanding 2 hari = rm1100
(80++ minutes edited dvd)

sanding (reception) shj = rm800
(50++ minutes edited dvd)

outdoor shooting hari yg sama = rm100 - rm200
(free videoclip 5++ mins)

pakej termasuk dvd master (dvd label + dvd cover printed) dgn 2 dvd copy (dvd label printed)

fuad +6012 6543 047 @ pm my fb.. harga boleh nego mengikut tarikh perkahwinan

haaaaa...ingat..ini harga promosi sebelum 30sept tau..maybe lepas tu dah tak dapat harga ni..so, better grab cepat2 pada sesiapa yg mahu kan videographer utk hari perkahwinan kamu =)..

15 comments:

farahfatihah said...

huhu hana, fara xda OV pun huhuhuhu xpe la t suh la sape2 record guna handycam

ZARA said...

wah murahnya!!!!

tapi saya mau HD jugak! kasi anak2 tgk mak dia ada bad complexion. huahahaha

Cik Belle said...

wah murah sangat dah ni! =))

hana yoriee said...

ff: huhu..hana pun berkira2 jugak nak amek OV.mmg kena strict bajet laa..takpe..asalkan ada videonye farah..

Zara: hihi..itu yg hana mampu zara..saya kalo ikut nafsu mmg mahukan HD jugak!! tapi apekan daya...

nuraitul said...

beshnye..siap ade OV lg..konpom tersenyum2 je pastue kan ble tgk video tue..bestnye ble saat manis cmtue dpt direview slalu..

btw..moga lancar segalanya urusan majlis kamu nnti ye.. :)

hana yoriee said...

cik belle: iyea..mmg berbaloi-baloi dah rasanye! cepat cik belle kalau nk book..=)

hana yoriee said...

nuraitul: hihi..senyum2 sambil pandang suami kat sebelah..*ececece..berangan lebih*

thanks dear for the wish =)

-nurul farihah- said...

uwaa..beshnye dah dpt OV..rasenyer nurul cam xde je..mintak tolong kwn2 la nti jd unOV..hehe..

sk said...

hana ckp psl SD & HD baru sy terprasan! dang!!

Durruz said...

hana, i dah tgk video die.

cantik~ and harga nice and come with good quality. kalau i tak pernah book anyone,

i might as well take this one.

hopefully my videog buat elok2 time wedding i nanti, if not, i kejar and cekik die. kuwang2. emo plak. haha

Aya Hassan said...

tgh mencari OV gak nie.. thanks for the info :)

sharifuddin N shakina said...

huhu..bile bce entri hana ni rasa cam kena amek jugak OV ni..huuu..

hana yoriee said...

nurul farihah: hihi..hana ni takde member2 yg pandai ambil vid..kalo tak dah lama mendera diorg utk ambilkan..=)

sk: ler..haritu hana tak gtau ke? huhuhu

Durruz: yup..cantek kan? vid tak gegar, flow sume cun..itu lah decide ambil en fuad ni aje..=)

Durruz pnye mesti terbaik punye..dun worry..;)

Aya: haaaaa..gud gud..kalau berkenan cepat2 book smentara masih ada promo price..=)

sharifuddin N shakina: hihi..bagus jugak ada video ni..kenangan sepanjang hayat..insyaAllah..=)

♥Just You And I♥ said...

waaaah...Berbaloi2 OV tu!btulckp hana,kenangan utk anak cucu hehe!sya pn searching OV for my wedding tp ssh btol nak cari belah northern ni..

oh btw feel free to drop by n share bout wed preps ya ^___^

im following u

hana yoriee said...

♥Just You And I♥: huhu..berbaloi kan? hope u can find the best that suits ur criteria jua..=)

thanks for following..nnt hana jenguk blog awk ye..sama2 la kite share info..