Blockbuster Deals!!

Sunday, September 26, 2010

new progress report

Salam..

Juz a short update..Dah ambil kad kahwin kat Exprint Solution. Pantas kan kerja mereka? Yup..Mmg sgt cepat..hana ordered on 15th Sept, siap pd 24 Sept dan hana hanye sempat ambil harini (26/9). kira2 dlm lebih kuran sepuluh hari je masa yg diambil utk mereka siapkan 1000 keping kad kahwin. =D

td dah setel kira kad..tolak kad yang reject ada baki dalam 3-4 keping lg kad yg berlebihan. kira ok lah tu kan.. syok..dah boleh mula pikir bila masa yg sesuai utk edarkan kad..

lepas pegi jalan pudu, terus pegi alamanda utk hantar baju melayu nikah en.tunang. dah malas nak fikir dah. coz dh byk kali pegi kat yg kg.pandan tu mesti dia dah tutup tgh hari weekend..so, mcm malas nak pikir terus hantar kat Omar Ali aje. tak kisah laa.lagipun dekat, senang nak pegi amek bila dah siap. baju melayu en tunang dijangka siap dan boleh di ambil pada 10/10/10 (hari sheikh muzafar serta adik sedara haku kawen)..cepat jugaklah kiranye baju melayu siap. ermm..lepas ni nak pikir doorgift plak..tak setel2 lagi bab doorgift..huhu..

p/s: Congrats kepada Noraini dan Mohd Hafizan ke atas perkahwinan yang berlangsung pada 25 sept 2010. Semoga anda berbahagia hingga ke syurga..tak lupe juga pada Nawal dan Firdaus, Selamat pengantin baru!! =D

4 comments:

sharifuddin N shakina said...

bpe ye hana beli dekat situ..rse penah bce hana post ritu..pantasnye dorang.

hana yoriee said...

kina: yang mana 1 kina? kad ke baju melayu? kalau kad hana tempah yg 50sen je per piece. kalo baju melayu tempah rm150 sepasang.

ha ah..sumenya pantas..hehe..=)

waniez nurul said...

wahhh cepat dan efisyen ye hana kad kamoo...
wanie nih xtempah lagi..encik tunang xsiap design lagi..haihhh..

hana yoriee said...

waniez nurul: hihi..ha ah..tak sangka mmg cepat diorg siapkan. takpe..biarkan en tunang awak design cecantek pastu baru hantar print..=)