Blockbuster Deals!!

Thursday, September 23, 2010

pre-wedding teaser

Salam shemuaaaaa....

Gembiranye hana hrni...senyum tak habes2 ni..hahahahaha..Nak tau kenape? sebab pagi tadi OP hana dah tagged pic pre-wedding kitorg kat FB!!! yeeeeeehhaaaaaaaaaaa...syoknye!

Before ni hana belum post on sape OP hana kan? OKeyh..before tgk teaser tu meh citer sikit on sapekah OP kami..Ok actually, mereka ni adalah pasangan suami isteri iaitu isterinye merupakan BGF (best girlfriend) hana kat uni..kami batchmate laa..and tunang dulu pon mereka jugalah OPnye. Hana senang bekerja ngan diorg. Coz hana ni susah sikit kalo ngan org tak kenal. bukan ape..kami ni dah lah kayu..kang payah plak nak posing termalu2 kat cameraman yg asing bg kite kan..so, hana decide utk pilih mereka sebagai OP. lagipun pakej mereka mmg sgt menepati keperluan poket dan citarasa..hehe..itu yg penting!

kalau nak tengok hasil kerja mereka, cube lah add beliau kat FB (Nurfaizah Saibul)..kat situ ada hasil kerja mereka.Mereka ni freelance tau..bukan mmg buat photography semata. tapi kalau kat faculty hana ni Eddy ni mmg photographer yg terbaek punyelaaa..=)

so, jom layan seketul pic dulu..hahahahaha



happy giller tgk pic ni..hihi..nnt ptg2 sikit hana citer di sebalik kejadian pre-wedding ni (kalau sempat)..mcm2 gak lah yg berlaku..kelakar bila ingat balik..okies..ada lecture..daaaa...

20 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

sweetnya hana! and dah la duduk belakang tu ada plane. mmg sangat rare ;)

update lg? haha pls.

farahfatihah said...

hehee dah tgk pic2 tu kat fb!! sweet semuanya!!! i likeeee!!

hana yoriee said...

huda: hihi..ni pun idea hrtu webwalking ada 1 website philipino tu dia buat scene ada plane, tu yg teringin nak wat gitu gak..hehehe.. =)
nnt hana update lg yea??

ff: hahaha...farah mestilah dh tgk kat FB..i like it sooo much too!~

Xora said...

LAGI GAMBAR!!! :D

sk said...

hana, kt fac engine ke nih??

hana yoriee said...

xora: hehe..ingt tak haritu xora penah suggest kat kwn xora pasal idea plane for pre-wedd? masa tu tak yakin sgt boleh wat theme ni..pastu ckp dgn OP dia kata boleh kautim..ape lagi..set ajela...hehehe.. GAMBAR?? tunggggguuuuuuuu...hehehe...

sk: anda rasa??? kuikuikui..*kantoi sudah*

thezaila said...

kami mahu kan lagi.. lagi..lagi lagi..
muhahha..
plane tu yg mahal tu..
u guys nampak sangat bersahaja..
terpancar kebahagian =D

rose said...

sangat comel kamu berdua..gambar pn cantik..
sila tepek gmbr pre-wedding 2 banyak2 yek..ros x sabo nk tgg lame2..hehe

hana yoriee said...

Zaila: iyea iyea..hana pun mahu lagi..lagi..dan lagi..hahaha..tunggu pic lain2 dr OP nye nanti..

itu ler..plane yg mahal kan pic tu kan? hakhakhak..

alhamdulillah..doa lah kebahagiaan kami yea..=)

fikaryna said...

x puas satu jer..huhu..

hana yoriee said...

rose: aiyark..tak sabar ke??? huhu..nnt next post insyaAllah hana letak picnye lagi yea...

Mrs Shareeda said...

wahhh.. nice pic..
mcm blh buat poster movie tau nih... haha..
AKU, DIA dan PESAWAT..
hehehe.. upload lg yek.. nak tgk..

hana yoriee said...

fikaryna: hihi..nnt sat g kalo sempat hana upload lagi yea...saba saba..=)

puan shareeda: haaaa..itu ler..nak p wat bunting cadangnye ngan pic pre-wedd ni..waahh..anda telah membri idea utk title pre-wedd laaa..hehehehe..

suriadzul said...

chomel!!!!su suke sgt!!sweet je both of u..!hana, su lg 8hari....pening hokey...wish me luck yeh..isau ni...bnyk g xsettle...

dyn said...

pose cumil...like it

~ thalhazlin ~ said...

melaka eh hana? lomantik gitu ;)

hana yoriee said...

dyn: like it tooo...=)

thalhazlin: haha..lomantik cikit2 aje..bukan kat melaka..kat serdang aje..hahahaha

masmOna said...

cumel =) hik

♥♥relyza♥♥ said...

comey!! dah tak lama lagi ekk...nak wish awal2 la. selamat pengantin baru buat hana & hubby. moga bahagia selamanya & dikurniakan anak2 yg comey2 belaka. semoga semuanya berjalan lancar. amin

hana yoriee said...

Su: hihi..masheh..Suuuuuuuuuuuuuuu...jgn panik...tarik nafas dalam2..hembus...juz relax2 kan sume sendi and urat2 di badan..maintain aje..I wish u all the best bakal cik puan Suria!! hihi..wait for me on ur big day k??? =)

masmona: hikhik..malu.. =p

anor: waaaaaaahhh..anor membuat sejarah dgn menjadik org pertama yg wish selamat pengantin baru ni..huhu..terharunye..thanks anor...amin...semuge kamu pon bakal dapat anak yg shomel2..=D