Blockbuster Deals!!

Monday, September 6, 2010

wedding shoes teaser..

Salam lovelies,

ramadhan dah hampir ke penghujungnya..syawal bakal menjelma..hurmmm...but for me, hana mmg takde sgt mood utk berbelanja raya..0% on the raya preps..hukhukhuk..adakah saya normal? haha..tak kisah laa..bukan tak dapat beraya pun if no kasut raya, baju raya n etc etc..ermm..tipulah kan kalau kata taknak at least 1 baju raya..dulu2 kalo tak dapat baju raya mau hangen 1 badan kat shopping mall tu ngan mama.haha..now, takde dah.focus mooooore on wedding stuffs. mama n sis shopping raya, me shopping kawen..haha..takk kisah lah..so, yesterday (sunday) kami pun pegilah midvalley after Pn. Sa'ra n Dr Hamzah ambil biskut diorg kat umah. jumpa ngan ainey the bubblyme kat mv coz she order some more oreo choc biscuits..hahaha..nampak gayanye ramai yg repeat order. sampai kan 1 tahap I have to say..sorry..tak dapat nak buat lagi dah..nak kena stop from taking order..kalo tak, tak raya lah mak!! huhu..asyik ngadap biskut aje ari2..hahahaha...

so, jenjalan sana sini..masuk lah dr lewre, vincci, carlo rino, charles&keith segala..belum lagi berjumpa yg bertakhta di hati..ada jmp..tp mama tak berkenan plak..adeyh laaa..so, dah nak give up dah.ajak mama balik coz dah malam.tp last2 stop jap at 1 shop..yeay!!! nampak kasut yg sgt sy suka!! n mama pun say YES to that shoe..yippie!! jadik hana pun try sedas-dua..then terus bayar..malas nak pikir dah..hahaha..nak tgk kasutnye??? =)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaa....

kasut ni nanti masa nikah akan terletak kat dlm dulang..nnt sanding baru pakai..ahaha..gasaklah..saya mmg kedekut! hehehe..

amacam? cun tak? hihihi..

lupe plak, before berbuka..hana ada singgah kat goldheart jugak..try lah cincin sebiji dua..huisshh..cantek lah plak..harga pun not bad!padahal hrtu dah beli dah bling bling ni..hadeyh..hurmm..takleh takleh..pegi beli en tunang punye ajelah nnt jawabnye..huhuhu..

itu je pun yg dibeli..yea..saya ni mmg cerewet amat..kalau seharian berjalan belom tentu ada yg dibeli..hahaha..

p/s: thanks to elya, maisarah, sk, farah fatihah, mieza (chenta), hana dan nurul farihah kerana membeli biskut!!~ mekaseh banyak2 kamu semua =D..

20 comments:

suriadzul said...

wrna biru yeh hana?kain lace?cantik2..su suke akan yg berLACE2 ni...sexy..hahhah...mata su la tgk sexy kalu lace2 ni..hana,kita serupa!!su xde mood raya...beli kueh pown, sbb thn ni last raya ngan fmly..nnt mak tnya.."thn ni kueh apa awk beli???"kalu xbeli t..segan lak ngan abg su yg berplastik2 kueh raya da order...100% focus on wedd...mcm hana ckp..ckop sehelai je br utk raya...kasut,beg,bj..mmg xde utk raya!!!

hana yoriee said...

Su: hehehe..kaler dia nampak cam biru kan? camera hana ni dah tak betul sgt..actually kaler dark purple n lace hitam. hana suka sgt combi kaler dia..n dalam kasut tu kaler pink..tu yg bertambah soookaa..hahaha..itu lah..nampak cam konon sexy..hehe..

huhu..itu laaa su! my sis shopping kasut n hbag raya bagai..dpt tgk ajelah..='(..takpe..we set wedding as priority..hihi..kawen sekali je..raya tahun2 depan insyaAllah ada lagi..=)

farahfatihah said...

eeehhhh i saw my name there hehehe welcome!! sedap la biskut tu!!!

hana yoriee said...

hihi..sedap yea???gud gud..nnt tahun2 depan boleh beli lagi..hehehe..=)

sk said...

ingatkan hana custom made kasut tu. ni mesti matching dgn baju nih. ;)

p/s welkam2.. :D

hana yoriee said...

sk: hihi..tak dapek nak custom made pun..hehe..kasut bagi terang sket coz baju light2 pepel.mama kata nnt dia nak tambah swarowski..hehe..tak taulah mcm mana ghupenye nnt..hahaha..

=) masheh masheh..

Reen Tart Nenas said...

hana, ngape tulisan kat belog nie xnampak? huhuhu background die hitam. huhu ke pc ni yg prob. anyway, bestnyer dah jumpe kasut. saye kena hunting for 3 shoes hoke. sila pengsan. tp xcari lagi :p

iedayah said...

comelnye kasut hana..wow..+ batu swarowski lg meletup kasut hana..=)

fia said...

nice la kasut nikah..fia pun suka yang ade lace..tapi hari tu takde saiz masa ty kat primavera..huhuhu mana mau cara..

kay kamal said...

omg IM IN LOVE!!! sgt cantik + vintage+ classy+..sume la!

ElyaElmo said...

hana...biskutt tu sedapp!!!~sib baik elya leh tahan nafsu..klo tak mesti habesss before raya..ha3


nway, kasot tu u beli kat mana ye???nmpak cantik

hana yoriee said...

reen: huhu..maybe pc tu tak load habes kot..ahahaha..selalu gak org tanye nape itam aje background dia..sebenarnye background pink..hehehe..

Reen cepat carik..sekarang sales bagai nak gila..haha..kalo ada yg berkenan grab aje! =)

iedayah: hehehe..itu kata mama ler..tak tau bila nak ditambahnye..agagaga..

fia: ni kasut sanding dear..masa nikah letak atas dulang aje. carik kat mv. hana bagi clue..kedai dia sebelah kedai MCKY..hahahaha..cari jgn tak carik..

kay: hihi..kasut ni mmg memenuhi criteria idaman kan? =)

Elya: hahaha..itu laaa..kebanyakan nye repeat order sbb dah habes dimakan..hehehe..

kasut tu beli kat kedai kasut elya!! hahaha..cube tgk kat clue kat komen fia yea? hehehe..

Nora a.k.a Aira said...

dear, cantik =) p/s : xpe cerewet yang penting puas hati :)

MY said...

sama2.. ooo.. that shop.. the shoes look lovely hana!!! Gasak je.. 2in1. Masuk hantaran skali ngan pakai.. hehe

hana yoriee said...

Nora: hehe.itu la..janji puas ati kan? balik umah testing2 lagi..haha

My: yea..that shop!! hahaha..tak tau lah betul ke kedai yg kite refer..hehe..yae lor..2in1..malas nak berabeh duit dah..tak larat..kuikuikui..

thezaila said...

meletop kasut u nyah.. i loike.. =)

Hana said...

wuhuu.. lace shoes.. nice2

hana yoriee said...

Hana: hihi..tq =)

hana yoriee said...

Zaila: tertinggal plak..ampun..meletops ke? huiisshhh..biasa aje tu..agagagaga..i loike too!

Nurulhuda|Adlie said...

hana! suka haha tgk teaser pun dah nampak lace2! and gasak letak je atas dulang, lepas tu nak sanding amik je (i aritu jam, wedges ngan henbeg pagi nikah malam terus lenjan pakai) rilek, brg kita punya, takde hal! hehe.. ;) good job hana ;)