Blockbuster Deals!!

Thursday, June 17, 2010

kain utk sambut tetamu

Salam...

hihi..update sket lah wed preps ni..smlm selongkar2 almari mama..sekali terjumpa satu beg yg tersusun kain2 ala2 lace dlm beg tu..ada 3 pasang hokeyh! refresh punye refresh..daaaa...ini kain zaman biler daa??? dah bertahun kot mama perap..lepas je jmp kain tu, terus je call mama..dialog lebeyh kurang gini:

hana: salam, maaa..ni kain lace byk2 yang dr indon dulu tu bila nak wat baju?
mama: ler, yg anah g selongkar almari mama tu nape?
hana: eyh..takdelah..hehehe..terajin plak..ingat nak kemas..
mama: pandai ler..tu mmg mama sengaja simpan..
hana: alah..tipu lah tu..tak ingat lah tu ada 3 pasang kain..
mama: ingat lah..saje je..
hana: owh..kalo camtu pegi jahit wat baju sambut tetamu masa majlis je lah..*jimat*
mama: isk..sibuk aje
hana: hehe..takpelah..nnt jahit tau!

hahaha..memandai je hana selongkar2..tapi kain2 ni masih elok lagi sumenya..cantik jugak kainnye..hurmmm..


haaa..jimat-jimat... =p

oklah..before saya akhiri entry ni, meh kite layan 1 pic masa majlis tandang adik tunang haritu..hihi..


alamak!! mcm mana?? tema hana ni sepatutnye? adakah ia akan dirombak??huhuhu..

2 comments:

A W E E N N Y E said...

fk btol2 sebelum dirombak...high cost maybe.=)

hana yoriee said...

tu laa..tp bukan rombak sepenuhnya..mungkin ada tamabahan kaler bg nampak kelainan sikit..hihi..