Blockbuster Deals!!

Saturday, June 12, 2010

mengidam itu ini..

Salam..

before pegi facial sat g, meh hana update sket blog ni..hihi..hurmm..hana ni mengidam mengalahkan org pregnant plak..slalu chat ngan yanie pasal hantaran, photographer yg tak hengat dooonia, gosip2 itu ini..hihi..seronok dapat ber'YM' ngan yanie ni..share la ape2 yg patut pasal idea for wed preps..hihi..

actually, hana ngidam lah nak beli benda2 merepek di bawah..hahaha..kalo tau dek en tunang saya yg saya pegi beli benda2 di bawah ni mmg lah dia tak bercakap ngan saya sebulan gamaknye...huhuhu..kena berpada lah..ye tak? meh tgk benda merepek yg saya mengidam (sebenarnye takdelah merepek mana pun...) =p

1.
Crabtree gift set..probably yg ni boleh beli..

2.
melon coach..ouch..sweet giller hokeyh..(drooling)

Curtesy: http://princessvictoriastylo.blogspot.com/2010/06/brooke-collection.html

3.
BB owh BB..

4.
ni pun sama..hurmmm..

and the list goes on..hahaha..byk2 dlm list, 1,2 barang boleh la beli..huhu..ni tgh gigih kumpol duet.iskhh..tp benda2 kat atas ni tak penting sgt..yg penting setelkan majlis tanpa hutang..honeymoon pun pikir kemudian..yg penting lepas kawen, hidup tak sesak..kan? hihi..

p/s: thanks nuffnang for the 1st check ever..hehehe..kalo dpt nuff lebih boleh la consider beli 1 barang dr list2 ni..hihi..kalo ada yg nak sponsor bagi terus, lagi best..hahaha..(berangan lebeyh ari ni...sowiey..)

20 comments:

SyimaSyaz said...

2 benda dalam list tu sama dengan my wishlist...tp tgk budget jugak la nanti...kalau tak cukup, pakai biasa2 dah la...memang btl,tanak hutang..sbb nanti life pas kawin lagi horror kan...=)

Yanie said...

yanie pun suka beg coach tu hana!! apa lagi, coach for hantaran lahhhh....

Yanie said...

lupa nak cakap iphone tu yanie ada... haha...tapi yang china punya....tunang beli di china, rm200 je... kat sini dia jual sampai rm400 tak berbaloi...tapi application out...yelah saya tak mampu lagi beli iphone apple. hohoho

AiniQMY said...

wawawawawa~! sgt byk berangan ni...takpe2, nanti kalau dah setel majlis beli je sendiri diam2..haha yg penting jgn hutang byk2 semata2 nak beli barang, nanti diri sendiri yg sesak pulak before and after kawin..hehehe :)

waaah, bestnyer tgk preparation hana..rase mcm nak kawin lagi sekali aje!! haha :) Take care yeh!

hana yoriee said...

SyimaSyaz: hehe..nampaknye kite sama laaa..yg mana satu yg awk nak tu? kite kumpul duit lagi la nmpk gayanye ye..huhu

Yanie: tu laaa..tau takpe..menjerit hati ni meronta2 nak beli hanbag tu hokeyh..kang tutup mata beli kang mmg sebulan tak makan..wakakaka..huiyoo..iphone rm200..aiyark..manyak murah wooo..hahahaha..

AiniQMY:tu la pasal..hari2 duk berangan..bila lah nak jadi kenyataan nye pun ntah..hahaha..tu laa..tanak utang2..nnt boleh bankrupt! huisshh..lagi susah kan? hihi..perparation kite bese2 je lah u..rasa mcm nak kawen lagi??hahaha..ckp ngan en abg, "jom main sanding2 lagi bang.." hahahaha...

Amalina said...

coach tu sgt sweett..suke that color!

hana yoriee said...

amalina:iyea!!! saya pun sgt suke kaler itu!!

harzharun said...

dear...drooling jugak untuk melon coach tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Belle said...

go for that coach! hihi, takkan menyesal punyee! canteklaa..

cik fiza said...

simpan jgn x simpan :)

hana yoriee said...

harzharun: owhhh..nooO!! mari kite lap mulut kite..hahaha..

Cik Belle: huhu..mmg tak menyesal..tapi kena menyimpan lagi dan lagi..kalau ada rezeki, saya beli!! hehehe..

fizzie: huhu..baeklah.. =)

iedayah said...

hana kwal nfsu serakahmu pd brg2 2..huhu..
tui 2 yg pnting kehidupan lpas khwin..

hana yoriee said...

nafsu serakah ku???agagagagaga..baiklah..saya akan kawal nafsu serakah sy yg kian menjadik ni.. =p

fikaryna said...

beg 2..cantik..suka2..

hana yoriee said...

huhu..sume suke beg tu..hihi..fikaryna beli la..=)

farahfatihah said...

wahh nuffnug dah bg chek!! bestnya hana!!!! leh tambah duit kawen kan?

hana yoriee said...

iyealah..mmg boleh tambah duet kawen saya..hihi..rakan2..sila lah klik iklan lagi..hihi..mekaseh bantu saya yang lemah ini..huhuhu..

helena's said...

nak iphone nak iphone!

dah beli..adik belikan..tak saba nak tunggu adik balik!

ssysara said...

owh iphone idaman kami...tapi, ngak ade ongkosnye lagi..huhu...

hana yoriee said...

huhu..itula pasal! haishhh..bile nk ada ongkos ni??huhuhu