Blockbuster Deals!!

Thursday, June 10, 2010

pending!

Salam..

Nak update pasal ape yea?? Actually banyak betul yang nak di fikirkan setelah ticker ni bergerak dengan pantasnye..huhu..lagi 6 bulan je lagi..byk yg belom siap..PENDING JEK!aduhhh…so, harus ada tindakan drastic utk shopping mengempiskan poket sana-sini..hahaha..

Weekend ni nak pegi KLCC lagi..for my 2nd facial kat aster spring. Alang2 dah pegi situ ingat nak ler beli cekau 1 @ 2 barang..gpun ada ni haaa voucher rm30..sikit je nilai voucher tu..tp kalo dah beli barang harga ratus-ratus meletup-letup tolak rm30 kira boleh lah save kan..hehehe.. haritu usha2 Crabtree&Evelyn nye gift set..adeyhhh..cantek giller seyh..cair mak nengok nye..ermm..tu tersenarai dlm wishlist..tak tau ler lagi jadi ke tak belinye..hahaha..byk lagi angan2 ni..nak beli itu ini..huisshh..angan2 mengalahkan mak datin nok!




nak kena guna voucher sblm expired! 1 dah expired..huhu..tak perasan.. =(

Erm..nak kena pikir doorgift lagi..tak tau ler nak bagi ape..hurmm..nak kena discuss balik ngan mama ni..kad kawen pun blom survey lagik nih..habeslah..cadar lagik..arghh..pengsan! nak kena clearkan 1 by 1 ni..so, nnt boleh lah potong potong dan potong item yg semakkan pikiran kat tepi nih..huhuhu..hahaha..

peneman setia..hehe..thanks nisa!


8 comments:

farahfatihah said...

hana g wat facial ek..awal nye dah facial..risau lak sbb fara xg lagi ni hhuhuh

ElyaElmo said...

rajinnye buat facial...mahal tak buat kt sana, hana?

hana yoriee said...

farah: ala farah..tak payah risau..farah nye kulit dh cantek dah..hehe..hana buat ni pun kebetulan ada voucher..tu yg wat tu..

elya: huhu..kena lah pg wat..terpaksa..ermm..bg hana mahal..tp sbb ada voucher n promo so, boleh laa..kalo elya 1st timer, skrg ni dia tgh promo facial above rm168 dpt 1 more facial for free..hihi..

ssysara said...

wah! smpai ke klcc g buat facial ek!!! mantopppp...hehe

Durruz said...

hana, me too dah start buat facial balik.. after stop selama 6 bulan.. habis merah muka kena extraction..tuhla..malas lagi pergi..kesannya ni lah...huhuhu...

share la treatment die cmne? =)

hana yoriee said...

sara: hahaha..alang2 pegi facial situ, boleh terus beli ape2 yg patut..tu yg wat kat situ je.. =p

durruz: lor..ciannye..durruz, actually hana pun ada extraction.masa lepas extraction tu dia bg cermin suruh tgk byk ke tak yg dia dh extract..muka masa tu mmg menakutkan bengkak sana sini..huhu..tp lepas je habes facial sume, 1 bengkak pun takde durruz!! serious kagum..mmg recommend pegi sini..try la!

Yanie said...

jeles nya dengan hana. dapat facial. dapat vocer. dapat beli barang. dahla esok tak dapat ikut..... hohohoho.... jelessssssssssss

hana yoriee said...

yanie: hehe..takpe next time kite g wat sesame k?