Blockbuster Deals!!

Wednesday, June 2, 2010

kenduri..kendara..waktu cuti sekolah..

Salam,

hurmm..dah setengah tahun berlalu..hihi (topik hot chat pg ni kat hot fm) haha..betul lah..dalam masa 6 bulan ni, tak byk perkembangan pun hana rasa ..huhu..i mean dari segi self development la..master ni tak siap2 jugak..adeyh la..ape nak jadik ni..dari segi persiapan kawen, alhamdulillah ada lah berkembang..n td, hana baru ler sign up for 1 life insurance..penting jugak benda2 gini..kite pun tak tahu ape yg akan terjadi pada masa hadapan kan..so, better we equipped ourselves with any insurance..adalah jugak perlindungan..at least something..(haha..mula2 rasa berat jugak..al-maklumlah nak wat persiapan kawen ni kan..takut tak sempat nak menyimpan..tp tekad kan ajelah..) hihi..

so, this weekend ramai yg akan kawen..pada B2B sume yg akan melangsungkan perkahwinan hana ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU..erm..esok hana akan bercuti sampai ahad..sume gara2 nak attend kenduri kawen hokeyh!! hehe..esok hana akan balik ke KB utk attend kenduri 'kembar' hana..hihi..actually bukanlah kembar seibu sebapa, tp kembar sebab hana di jaga oleh mak 'kembar' hana ni even dia tgh sarat nak bersalin n dalam pantang lepas lahirkan 'kembar' hana ni..bayangkan lah..masa pantang kena henjut buai dua sekali mcm kembar..huhu..so, kenduri dia ni mmg hana wajib pegi lah..if tak, melampau lah kan??so, pada sabtu lepas subuh weekend ni, hana akan fly dr KB ke KL utk attend kenduri adik tunang hana pulak di seremban..yes!! adik dia kawen dahulu..hihi..kami beralah la..takpe..ada jodoh tak ke mana kan?? ni after this nak beli choc for hantaran adik tunang hana..sponsor lah sket sket..huhu..jadik lah kan??


tak tau nak beli choc ape lagi..hurmm..ingat nak terjah famous amos jek..huhu..

so, sure hectic this weekend..adeyh lah..dengan tugasan kerja yg byk..huhu..siap bertanggungjawab as one of the committee utk buat ASEAN regional seminar bagai for 2011 lagi..hurmm..habeslah I..takpelah..at least exprience lah kan..berserah je lah..so, have a gud weekend everyone!!

10 comments:

farahfatihah said...

betul2 minggu ni byk undangan kawen huhuhu have a nice weekend ye

hana yoriee said...

u too dear.. =)

fikaryna said...

sedapnya cokelat..mmg sesuwei jd hantaran..

ssysara said...

ana, bnyknyer kenduri kawen..anyway, jadi x nk tido umah 5.6 nie? ;)

sk said...

hana.. bleh mintak email add tak? i nak tulis kt komen, tp segan. hahahahhahha ;)

cik fiza said...

ana, mmg sgt2 byk kenduri kawen.. frust juga sbb x dpt nk datang suma.. nnt kalo ada jodoh fizzie kawen, nk pilih tarikh yg x ramai org kawen... senanglah kwn2 nk dtg kn... :)

hana yoriee said...

sara: insyaAllah sara, awak ada kat umah je kan? hehe..nnt ape2 I call u eyh? hubby oncall ke mlm tu..boleh main2 ngan afy nnt..hihi =)

fikaryna: ha ah..coklat tu boleh la bg2 kat sedara2 nnt kan bila diorg balik..hehe..hana td pegi kat kilang beryls kat bangi..okey jugak coklat2 n harganye..

sk: lor..nape segan plak? ni email hana.. blissnlunacylovers@gmail.com

fizzie: haaa..pilih tarikh yg kalo boleh fizzie je wat kenduri time tu..ekekeke..tp susah lah plak sedara dr jauh nak dtg if tak cuti skolah kan? adeyh..

iedayah said...

btul r hana.byk btul knduri khwin nk kn attend..hbis r.kenaikan lemak berleluasa r ni.hihihi..btw,nk ckit cokelat blh..hihi

Sarah Abd Rahim said...

Yum, yum.. Nak coklat skit bleh? Hehe..
Have a safe trip to KL dear!

hana yoriee said...

hihi..sudah selamat sampai KL =)..tapi penatlah kan tolong2 masa kenduri..adeyh..