Blockbuster Deals!!

Friday, June 18, 2010

stand tepi pelamin

Salam..

hihi..google2 terjumpa benda alah ni..Stand pelamin yang ada juraian2 manik crystal. sgt lovely kan?? ditambah pula dgn fresh flowers..haishh..lagi lah cantik!



hurmm..ni terjumpa plak satu pelamin bawah khemah yg sgt sweet dan simple..tak payah panel backdrop sume..pun boleh DIY kalau rajen..hihi..pelamin ni akan diusulkan sebagai pelamin bertandang kalau boleh..hehehe..

34 comments:

TheBubblyMe said...

Cik Hana... the pelamin is so sweet!

Cik Belle said...

suka yang pink tuh. cantek! ehee

thezaila said...

yg pink tu sangat suwwiiitt... (eleh.. kalau dah suka pink tu kan.. buat apa i suka...)

hana yoriee said...

theBubblyMe, Cik Belle, Zaila: yup..that pink pelamin mmg schuwiiit!!hehe..beli lantern, kain, payung, vase n bunga..taraaaa..dah siap..(ecewahhh..ckp mmg senang..hahaha)

aini said...

chatekkkkkkkkkkkkk sesgt!!!!!suke yg pink jua <---ikhlas dr org giler pink..haha

iedayah said...

simple but sweet hana pelamin tu..hihi

farahfatihah said...

ehh pelamin tu cantik!!

Amalina said...

suke jugak kat pelamin pink tuu..cantekkkk

nizabeba said...

suka yg pink tu...bunga turquoise tu pon sy suka!! suwwitt!!

hana yoriee said...

aini: hihi..org giller pink haruslah kata pin itu chantek!! hehe..

iedayah: ye lor..simple yet sweet!hihi

ff: tu laaa..pelamin jatuh hati pandang pertama ni..hehehe..

Amalina: haaa..kalo suke boleh lah jadik kan idea..=)

nizabeba: hihi...nampaknye sama taste lah kite! agagaga..

Zariza said...

waaaa..cantik pelamin dia..:)
nak pinjam pic ni...n DIY 4 akad nikah bleh tak tuan punya blog...TQ TQ TQ TQ..:)

Yanie said...

Yang pink tuh from Rass Deco kan? perfect for bawah khemah!

sararisa said...

nah... yg tanglung2 tu mmg sweet...ari tu kat umah kak helwa buh tanglung2 kale light pepel..comel ler...hehehe pastu si hariz cabut seketul..wat pegang..ke hulu kehilir duk usung tanglung...hahahahaha

hana yoriee said...

Zariza: iskhh..boleh aje..saya takde hak pun ke atas hak cipta pelamin tersebut..hehehe..sila sila..

Yanie: hurmm..yg tu tak sure la from rass deco ke mana..sbb google jek..hehehe..

along: owhh..tanglung tu kat PS berlambak2..murah je..tu yg ingat mcm boleh DIY..hehe..

masmOna said...

hana pelamin tu sangat sweet lah.heart heart xoxo =)

hana yoriee said...

hehe..sume heart pelamin itew!! =)

aziraarif said...

me too..termasuk dlm kelompok yg heaRt the pelamin =)

cik ieza said...

cantiknyeeee sand pelamin tuh..sweet sgt!

hana yoriee said...

aziraarif: hihi..mmg ramai peminat pelamin ni kn?

cik ieza: ha ah..stand itu mmg gojes n sweet, kn?

♥♥relyza♥♥ said...

ooooo
hana ke yg tepek pic ni. ekekeke advance dr panten neh. nnt anor tepek lg pic pelamin yg shuwit itu ok. time malam lg santek tau

hana yoriee said...

hihi..tu dia..tuan punye pelamin dah dtg..hehe..so, uolls kalo nak tau lebih tentang pelamin ini boleh lah tnye pada anor.
babe: sowiey tau dah tertepek tanpa pengetahuan tuan punye badan..hihi..tp sume sookaa..jeles tau u punye pelamin cantik sangat! hehehe..

♥♥relyza♥♥ said...

hana, it's ok. tak kesah pun. nnt hana wat la pelamin mcm tu. tema hana kaler apa?

payung tu sebenarnya tak termasuk dlm pelamin. pengkapit letak dpn pelamin ms tgh sanding. tgk dlm pic, NGAMHO! hehehe

hana yoriee said...

hihi..tu la..konon2 teringin nak pelamin mcm ni utk tandang. coz, tandan punye tak decide lagi.hehe..kaler ala2 dark purple mcm tu..huhu..payung tu comey giller..beli katne anor?tanak sewakan ke? hehehe..

♥♥relyza♥♥ said...

ouh...kaler dark purple ekk...try match-kan dgn kaler silver mcm cat kereta BMW tu.bukan yg light grey tu tau. yg a lil bit look like steel color.wow! sure gorges gila! bunga atas tu plak pilih light purple with cream kaler nye flower yg ada pink2 sket. sure cantik. mcm fairytale gitu. tambah plak ngan lighting. eeh, anor plak memandai bg idea. ehhee

memang ada rent-kan pun payung tu. tak baca ek kat sidebar blog anor? ngeeeeee anor beli kat bunga reben. awal thn hari tu.

hana yoriee said...

waahhh..panjang gitew explanation..insyaAllah akan dicube..hehe..ada perasan pic payung tu kat tepi sidebar..tp tak perasan for rent..hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

hahaha
gedik je anor bg idea kat hana kan..
tp ebst tau berimaginasi ni. tambah best bila dpt realisasikan.

Sha Pattinson said...

amaigad cantiknyer pelamin pink tue..sangat sweet!!!!

dialicious said...

eh pelamin pink tu kite tau sapa punye..er tp dh lupa..heheh..rass deco buat kot

hana yoriee said...

Sha: hehehe..sume kagum dgn pelamin tu kan??mmg sweet!

diah: hihi..ha ah..pelamin mmg dr rass deco utk puan anor a.k.a relyza kat atas ni..hihi..

♥♥relyza♥♥ said...

makin laris la rass deco pasni. ihiksss

rose said...

cantik pelamin 2..dan sebenarnya baru je tgk pelamin 2 kt tuan empunya blog..hehe..memang sgt2 cntik..meroyan la ros..hehe

hana yoriee said...

rose: waahh..mmg ramai yg meroyan kan pelamin ni..hehe..

PurPLe LaDy AiFA said...

cantikkkk! hhehe. lambt gile prasan. selama ni nak link blog hana dekat blog i tatau nape xmo kluar. asyik error je. tu yang x dpt update baru dr hana.. hehe

hana yoriee said...

huhu..tak perasan ke? ada error yea? huhu..takpe2 ni dah terupdate balik so do keep in touch eyh?