Blockbuster Deals!!

Friday, February 25, 2011

not so Fabulous Friday..

Assalamualaikum,

wuwuwuwuwu.........mcm tau2 je saya tgh bersedeyh..hujan selebat2 tidak petang ni..sepatutnya jumaat ni jadi jumaat yg ditunggu2 dan menggembirakan..tapi Allah dah tentukan segalanya..

kerana apa???








kerana:

1. lepas solat jumaat tadi, suami hana call mengatakan esok ada lawatan panglima kat school dia..hurmmm..ini menandakan dia kena berkhidmat dan berkorban untuk negara esok. potong betul lah!!!! last2 minute ni lah dia nak wat lawatan..mcm dah takde hari bekerja lain je..hari sabtu hari keluarga jugak nak melawat bagai!!!!! ni nak marah ni!! huhu..coooooooooooooooollll hana...hurmmm..makanya postpone minggu depan kata suami hana baru dia pulang.. ='(

2. tidak berapa lama selepas itu..sblm hana nak bertolak hantar kek yang Mawar order. hana dapat call dr MIL hana..selalu mmg dia akan call kalau anak nye ada ura2 nak pulang weekend.hehe..tapi rupanya bukan sekadar tanyakan sama ada anaknya pulang atau tidak..tetapi membawa perkhabaran buruk. huhu.. FIL hana admitted kat hospital becoz pendarah dr usus tanpa henti. sampai pengsan pagi td MIL hana kata. MasyaAllah..tak pernah lagi FIl hana sakit seteuk itu setahu hana. so, agak merisaukan hana jugaklah. ='(

Hopefully suami hana dapat pulang untuk jenguk keadaan bapa beliau. setakat ni dia belum call lagi pasal ni. mungkin dia busy siapkan preparation untuk lawatan esok. kalau dia kerja tak boleh pakai fon..tak tau dia dh dpt berita ni ke belum..huhu..Mohon semua rakan bloggers untuk mendoakan kesihatan FIL hana yea?



terima kasih semua..

7 comments:

ElyaElmo said...

elya takleh baca laa cerita2 yg berkenaan dgn family ni:(
sebakkkk

hana yoriee said...

huhu..saya pun.. =(

lovelyadibah said...

Hrp hana dan keluarga tabah. Moga dipermudahkan dan harap FIL hana cepat sembuh.

nizabeba said...

semoga FIL hana cepat sembuh.. =(

ssy said...

Ana, masuk hosp mane? kite doakan nothing serious k?

NOR AISYAH UMAIRA said...

hana..smg FIL hana cepat sembuh ye.. :)

cik fiza said...

semoga semuanya selamat.. ana jgn risau2 sgt yer.. fizzie doakan...