Blockbuster Deals!!

Wednesday, March 9, 2011

aku menang wak AG jangan nyanyiiiiiiiiiiiiiii...

Salam,

muahahahahaha..baper ribu ko menang hana oii?? adalah dalam beberapa ribun kan. kata start from 1k adiahnye. haha..sume tebal telinga dongar lagu2 pelik wak AG. hahaha..

takdelah! mimpi aje nak monang wak AG jgn nyanyi tu. nak tembus masuk hot FM nye line punyalah payah..haha..tp hana mmg tak dapat nak teka pon lagu2 yg wak AG nyanyi. =p so, tak yah la nak memandai masuk. kuang kuang kuang..

Sementelah dah merepek meraban tu, meh hana jawab tag dr choclairissa@intan. ni antara soklannye:

5 nama samaran:
ok..dia tanye nama samaran..bukan nama betul..muahahaha..
1. Hana yoriee (op kos bukan nama betul..ramai bloggers kalo jmp tau nama ni aje..hehe)
2. Rihanna umbrella (ni masa mula2 rihanna keluar ngan lagu umbrella..sume pakat nyanyi lagu ni..sampaikan hrtu hantar dry clean baju pon kat resit tulis nama I rihanna. =p)
3. Dian (ni nama nenek mengaji panggil masa kecik2..ikut2 sukati dia nak panggil dian..ingat saya ni dian sastro agaknye..muahahaha)
4. Ena (ni nama budak2 cina panggil masa zaman skolah2 dulu..hihi)
5. Dinda (haaaa..ni takleh lupa..hubby kite panggil dinda bila time dia romantik terlebih)..hahaha..

5 tarikh penting
huishhh..bab tarikh ni mmg penting..huhu..ni nak majuk ni..ada ke patut smlm hubby saya sms tanye tarikh nikah sbb nak letak dlm dokumen kerja dia. dia tak hingat????????? huhuhu..sodeyh mak tau tak. tp dia ckp dia nak confirmkan betul ke tidak hrbulan tu..huhu..nnt balik nak brainwash tarikh2 penting ni..nak tampal kat dinding sampai dia hafal..hahaha
1. op kos tarikh nikah (9 december 2010)
2. birthday saya.. (22 november 198?? ) hahahaha..kang kantoi umur saya disitu..=p
3. birthday hubster (28 december 198??)
4. tarikh anniversary couple (1 december 2000) haaaa..lamakan?
5. tarikh dapat tau pregnant nanti2 (padahal tak tau lg)..hahaha..boleh?

5 perkara saya buat smlm
1. saya main game..upacara wajib sebaik bgn tido..haha..kantoi
2. da puas main game baru tgk thesis
3. pastu teman mama pegi gombak yg ceruuuuuuuuuuuuukk utk ambil sillicate setong kat kedai aunty mana ntah.
4. beli dunkin donut (sbnr ngidam nak makan big apple, tp dpt beli dunkin pon jadilah) ngidam mengada2.. =p
5. balik tgk Marshanda. ini siri wajib skrg even cerita dia setengah jam menganga, setengah jam menangis..huhuhu..

5 perkara buat saya gembira
senang je nak wat sy happy..hihi:
1. dapat call drpd suami ku. dapat call pon dah gembira tau. =D
2. bila suami pulang lepas lama tak jmp. ngeeee..
3. bila boleh dating ngan suami tgk wayang, makan2, jalan2 tepi pantai..auwww..gembiranya!
4. bila dpt surprise dr hubby..hehe..dia slalu wat surprise bila dia balik.
5. bila dapat adiah..hahahaha..ni sume org suka kan?

5 perkara sebab jawab soalan
1. Sebab dah ditag ngan Inta. hehehe..takpe..len kali leh tag intan =)
2. Sebab soklan dia best jugak..tu yg rajin nak jwb
3. sebab tgh senang hati dan ada kelapangan
4. sbb dpt on9 lepas lama takleh online..huhu
5. sbb nak post benda lain kat blog ni tapi lupe bawak cable nak upload pic..huargghhh..

5 kawan utk di tag:
1. Farah fatihah
2. Elya elmo
3. Zaila (haaa..zaila..meh jawab tag meh)
4. mawar
5. Suriadzul

p/s: Happy birthday dearest Mama..i love u sooooooooooooooooooooo mucho!! muahhxx..

6 comments:

choclairissa @ intan said...

tq hana reply~ suka2 next time kite jawap tag awak pulak k :)

choclairissa @ intan said...

tq hana reply tag~ next time kite reply tag awak pulak k :)

hana yoriee said...

inta: baiklah..lepas ni boleh kenal2 lagi..hihi

farahfatihah said...

hohohho kena tag..tq yer t fara amik..

hana yoriee said...

ff: hehehe..rajin2 buat k? =)

Mawar misswateva said...

hana, tq!
nt mawar buat okeh..=)