Blockbuster Deals!!

Tuesday, March 29, 2011

BBF together-gather..

Salam,

ampun kan saya mengenai title yg broken tu..huhu..sememangnya sume tgh dok seksaited utk ke gathering. yg pastinya hari sabtu ini akan jadik lebih hangat dari biasa!! hehehe..


jgn lupe utk membawa:
1. kipas tangan..sbb anda akan berpeluh ngan aktiviti yg akan kami sajikan.
2. pastikan perut anda jgn terlampau penuh, sbb ada makanan yg akan dihidangkan.
3. pastikan anda jangan ternganga apabila mendapat doorgift anda..=p
4. and owhh..jgn lupe bawak seluar extra. mana tau korg beria nak main nnt..hehe..

huehuehue..see u guys this saturday!!


aku sukak gilak logo ni! =)

16 comments:

anaztasias nora aira said...

jumpa di sana !!

honey bedazzled said...

awak camne nak pergii???

ElyaElmo said...

Aaaaaaaaaaaaaaa..jeless tauuu!!!!

nYomeL said...

yeayy~!! jumpe di sana!

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

u.. bley pakai sluar ke?? bukan pakai bju tradisional ke? i ni cam cnfius2 je.. nk pakai ape sbnr nye =)

hana yoriee said...

nora: oraits..nnt kite bg brownies yg nora order skali ek.. =)

honey: nak pergi ke? wokeyh..bukak utk honey je sorg lagi..sbb favors dah cukup2 dah. honey email kat bbfgathering@yahoo.com selepas buat payment rm25 (yuran gatherin) kat mbb junaidah johan. ni no fon dia 0127952097. kena asap. kalo tak nnt terlepas peluang.

lovelyadibah said...

Jumpa kt sana hana!nk kek!tiba!hehe

hana yoriee said...

elya: itulah..tp nak wat cmne..nak dekat ngan tarikh kawen elya!! kan? huhu..next gathering pegi ek?

nyomel: yahuuu..kite laga pipi disana!

Puan Dot: u..mmg tema tradisional..pakai baju kurung yg kain lite2 ala2 kain yg sejuk2. jgn pakai tebal2.. hana pesan bawak suar extra kot senang sape2 nak main spy tak rimas..hehehe..

yUmIe said...

jelsssssssssssssss jgk!!!uhukkk

hazlynda kushairi said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA jgn ternganga tu........ dpt kipas angin sorang satu sbb cuaca panas n open air ;) tapi jgn risau, berbumbung ;) jumpe aku nanti tegur ek, al-maklum la, akak catering duk kat dapor je HAHAHAHA

hana yoriee said...

yumie: uhukkkkkk..nnt kita kasi up pic pas gath eyh..takmo jeles..hehe

hana yoriee said...

dba: jumpa kamu kat sana jugak!! wokeyh..kek wajib tak lupe..hehehe..

lunda: haha..dpt kipas duduk aje 1 bijik..jmp spiderwoman haruslah tegor! HAHAHAHA..akak catering pun penting tau untuk gathering ni..hihihi..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera pakai jubah aje..takde bj kurung sume kt kmpg.. T__T

hana yoriee said...

maera: pakai jubah pon cun! senang nak bergerak.. =)

fitria said...

beznye... jeles.. :(

hana yoriee said...

fitria: alaaaaa..takmolah jeles..insyaAllah nnt upcoming gathering kalo ada rezeki leh la dtg.k?