Blockbuster Deals!!

Sunday, March 20, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

Salam and Happy Sunday!

Sebelum dilanda boring tahap dewa-dewi di hari ahad ni, hana pun blogwalk la ke blog2 yg hana follow. hah!!! skali ada contest best plak. alang2 tak de nak wat ape ni, so hana pon ce try lah join contest Cik Namee kite ni. =)

Contest yg Cik Namee buat ni best! tak stress nak pikir ape menda lah nak citer or nak 10000 org like baru leh menang contest. muahahaha..meh kite tgk contest ape yg cik namee anjurkan.

ads
Haa..ini lah dia contestnya!

Cara dia simple, mudah dan cepat! (dah mcm slogan PDRM dah)

1. Follow lah blog cik namee yg best tu (ok, dah follow!)
2. Buat entry bertajuk Contest senyum paling ceria (hah..tgh buat ni)
3. Letak banner contest kat sidebar (checked!)
4. Letak banner contest dlm entry. (udah =))
5. Upload gmbr ceria kite n nyatakan nape kite gembira dlm pic tu (woraits!)


haa..ini picnye..Mengapa saya gembira dalam gambar ni? jawapannya senang aje. haha.. Saya dah berkahwin dengan lelaki pujaan hati mestilah gembira ye dak? hehehe..dan masa gambar ni diambil, en suami buat lawak tak hengat!! tu yg dua2 bantai gelak sakan tu..hahaha =D

6. Letakkan link entry ni kat ruang comment cik namee(baiklah..)
7. tag 3 org rakan
i) Kina
ii) dibah
iii) dyll

Meh join contest ni meh..tarikh tutup 31/3 =)

5 comments:

K.I.N.A said...

tq hana sebab tag kina..hehe..comel la gmbr tu..mcm joget je..sgt sepadan!

hana yoriee said...

hihi..tau kina mesti suka contest ni =)

lovelyadibah said...

hehehe~..kelakor!huu~..baik cik hana!!thanks!!:)

zalykha mohd said...

wahhhh
cm besh jek
nk joined juge lh ;)

hana yoriee said...

dba: dah baca entry dba td..amboi suke muncung2 eyh? hahaha

ika: cepat! jgn terlambat..pasni kalo ada contest kak ana tag ika =)