Blockbuster Deals!!

Monday, March 28, 2011

berani ada kereta kahwin cmni??

Salam,

while browsing around, tiba-tiba jumpa 1 this cute pic! a picture of two cute and unique wedding cars. hihi..siapa2 ada fulus lebih dan ada berani, meh cuba idea ini. Sangat menarik hokeyh..hehehe.. =)


credited to ohpemandu for the picture

p/s: BBF sekalian, dah set nak pakai baju apa untuk gathering? haha..

14 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alahai, sangat comel.. siap ade bulu mata yg tak tahan tu..

hana yoriee said...

kasut pink: itulah..siap ngan eye lashes, veil sume..cute sangat kan?

aDieyZa said...

cutenya!!! sangat comel!!!

hana yoriee said...

zana: haha..tp, kite dh kawen..cmne nk wat keta cmni? huhu..

Dia.Honey said...

i wish ai can do this to my W-Day car...tapi dah kene sound tepet awal awal dahhhh

hana yoriee said...

dia: tepet tu apekah? huhu..tak sporting lah dorg tu..huhu..

K.I.N.A said...

hahaha..comel!!!! kl buat cmne mampus kena kejar dgn ayah..haha

hana yoriee said...

kina: alaaa..takleh wat ke? kan best kalo kina naik keta comel cmni masa kawen..hiksss..

elle's laaa~ said...

uwaaa..... comel nyaaa........ nak jugak....

hana yoriee said...

lela: sila buat..nnt kalo buat jmpt hana pi wedding..nak tgk keta cumil..hehe

cheQmOomOo said...

hahahaha comel gler..

hana yoriee said...

cheqmoomoo: hihi..mmg cumeilss

Hunny Kitty said...

actually nak letak tinge hello kitty besar2 tapi incik pinky dah sound he say NOOOOOOOOOOOOOOOOOO ..kalau setakat ada kapel kitty bear kat depan tak pe

hana yoriee said...

sya: haaa..baguih dgr ckp tunang..letak kapel bear kitty yg kawen tu mmg cumil! =)