Blockbuster Deals!!

Monday, April 18, 2011

Kain/Fabrik Lace 3D

Salam and Selamat hari Isnin..

Halo everybody. Dah lama tak update perihal kahwin ni. Hari ni hana nak update pasal kain lace 3D. korang mesti sudah tidak asing lagi kan dgn dress elyana yg kaler tiffany blue yg roses dia sume timbul-timbul tu kan? hah..itu lah dinamakan design 3D. sekarang sume duk sibuk nak baju tunang/ kahwin ada design 3D ni. hehehe..dulu kalo nak buat design 3D ni, tailor atau fashion designer kena patch kan 3D roses and etc tu supaya nampak timbul. payah dan remeh kerjanya. Dan $$$$ juga berganda kali mahal untuk upah buat menda alah 3D ni..huhuhu..

Tapi, skrg tak perlu lagi bersusah payah!! nak patch bagai..sebab apa?















Contoh 3D lace..



sebab skrg ni dah sedia ada kain/fabrik lace 3D!!!! korang cuma tinggal pilih aje kat kedai kain ternama di malaysia ni. and of course sedia kan duitnya. and Chop! jgn tanya harga nye kat hana berapa RM semeter..hahaha..coz hana pun tak tau. hana tertarik nak up post ni pasal semalam tgk NONA ada segmen dgn Hatta Dolmat yang bercerita pasal kain lace. =) kalau korang terlepas nak tgk NONA smlm, korang boleh cekidaut kat SINI.

6 comments:

K.I.N.A said...

teringin nak buat veil dengan lace 3D ni..

hana yoriee said...

kina buat kina! hana pun ada jugak teringin.tapi apekan daya bila plak lah hana nak bergaya vogue2 ngan 3D lace ni..hahahaha..

fidza said...

Canntiqqq nape la time kawen dulu tak di exposed dgn lace ni

hana yoriee said...

haha..masa time hana kawen pun menda ni baru nak jadik trend. =)

choclairissa @ intan said...

haish..time kite kawen dh lepas hana..kene bg can kt b2be lain nk vogue2 plak.. :)

hana yoriee said...

intan: hehehe..itulah hana share menda ni ngan ngan b2b tu..