Blockbuster Deals!!

Thursday, April 21, 2011

Give away for 500th follower

Assalamualaikum,

Hana rasa sudah sampai masanya utk memberikan sesuatu kepada pembaca blog picisan ini. hana pun tgk dah hampir mencecah angka 300. Iyealah, hana bukanlah blogger yg handalan.so, rasa sgt byk dah bila dah sampai angka gitu. hahaha..InsyaAllah, kalau dah cecah follower yg ke-500 hana akan beri sesuatu untuk kalian. Ikhlas dari hana.takdelah wang ringgit menjadi habuan, tetapi sekadar menghargai pengikut blog ini dengan memberi sedikit buah tangan dari SEDAPSEDAPBELAKA.

Kalau anda merupakan follower yg ke-500 sila print screen dan emailkan pada hana yea?

p/s: hana bukan nak mengejar sgt dpt byk followers dan jgn rasa terpaksa kalau tak suka baca blog hana ni..huhu..hanya tiba2 rasa nak meraikan aje blog ini =)

ok..sape nak blackberry meh sini!

12 comments:

cheQmOomOo said...

huuu xberpeluang la jwbnye :(

"cikkin" said...

hoho..siapa yg bertuah itu ye..=)

lovelyadibah said...

hehe..t dba tggu time nk cecah 500..HAHA..:)br nk follow..:P

amElyn said...

i love this idea!!!!!!!!!
nanti nak buat jugak lah. hehe. sonok jugak bila dapat berbakti cenggini kan?
thanks hana for inspiring me. =D
lalalala.

hazlynda kushairi said...

aku akan pastikan aku org ke 500 itu ;)

hana yoriee said...

Cheqmoomoo: alahai..takpe..insyaAllah nnt kalau ada rezeki lebih, hana buat giveaway lain utk followers bertuah eyh? =)

cikkin: mari kita nantikan? hahaha..

dba n lunda: sama2 lah korg bersaing! kuikuikui..

amelyn: betul2..rasa cam ape salahnya kalau kite hargai mereka ini kan? =) tgn yg memberi kan lebih bagus..lgpun serunuk wat gini..

miey anna said...

alahh..nak jugak..nak jugak..hehe..*tbe jah.. ^_^

hana yoriee said...

miey anna: buleh buleh..tapi kena tggu lama lagi lah..byk lagi tu jarak nye..hehehe

nizabeba said...

nak cuba naseb gak la..HAHA

hana yoriee said...

niza: cube..jgn tak cube!! hehehe..

mRs mysarah said...

cmne nak jadi 500th follower kalo dh follow b4 ni? cer jawab cer jawab :D

hana yoriee said...

mysarah: alahai..camno tuh? hahaha..cube di lain GA ye..haha