Blockbuster Deals!!

Tuesday, April 12, 2011

Real Wedding: Elya and Izmi

Salam,

First of all, nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada salah seorang BBf yg baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada mggu lepas. Hana personally sgt suke montage elya. eventho kami tiada masa akad nikah, tp feel dia bila tgk montage tu..fuhhh..menikam kalbu..haha..sume pic cantek2 dan mantop..

*siap hubby hana tegur! "tgk pics dia, satu hari nikah dah siap leh wat montage esoknye..hahaha" terkedu ai! =p

everything was simple. hana plg heart baju elya. macam menarik2 dan menjerit2 baju tu minta perhatian hana..tak lepas2 hana tgk baju yg elya pakai ahad tu. smpi saat ni masih terbayang2 tau..hehe..serius jatuh chenta. jahitannya sume nampak kemas dgn cuttingnye..huh..mmg marvellous tailor elya tuh! elya sila review baju sanding first!! hahahaha..


the walkaway and the indoor hall ambiance..


the dais for the day!


the lovely bubbly BBF with the bride and groom..=)


us!! pengantin yg dah 100++ days..hikss..

korang ada plan ape ujung minggu ni? jom pegi SINI..

7 comments:

LisaLisut said...

best nye.i tak pegi..turn balik seremban.sorg2 BBf dh kawin.cuaknye turn i nt.haha.belasah jela labu

hana yoriee said...

Lisa: huhu..takpe..family pun penting jugak. InsyaAllah ada lagi kenduri BBf jom lah join Lisa. =)

turn u,insyaAllah takde aral kitorg serbu!!hehehe

lovelyadibah said...

huhu~..comelnyer pengantin lama nie..hiks!

hana yoriee said...

dba: huhu..kamu ni buat hana malu jek..=)

dba pun cumils gak!! B)

ElyaElmo said...

i love simple...simple2 jee...mls nk semak kan mata..haha..n jimat duit...haha
hana!!thank u so muchh..suka sgt hana n bbf dtgg....
elya suka hadiah yg hana kasii..tq byk2 dearrr :)

mizzura said...

ala...kenapa tak close up gambar baju elya...leh usha2...pelamin dia sangat nice & simple..flow yang 3 tu nampak cantikkk..

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

hana yoriee said...

elya: simple always the safest way to stay clean n cun! hehehe..

u'r most welcome elya!

mizzura: ala..itulah..dok ralit berborak ngan BBF sampai tak sempat nak zoom bj elya..huu...tggu dia review eyh?

kan? 3 flow tu nampak kemas je =)