Blockbuster Deals!!

Wednesday, April 6, 2011

order doorgift dapat hadiah =)

Salam,

hah..nak tau camne cara bila kita order doorgifts@favors utk majlis kahwin atau tunang dan pada masa yang sama leh dapat hadiah yang best?

kat sini lah tempatnya!! cube click sini sedapsedapbelaka..

cepat, sebelum terlambat!! =) and owh, sedapsedapbelaka boleh personalized doorgift korang jugak ikut kehendak korang.nak yg dalam brown bag ke, nak dlm transparent box ke, insyaAllah sume boleh. dan yang penting boleh ikut pada bajet korang =)

4 comments:

mizzura said...

aduh....terus pening...nak kena pikir doorgift lagik....

hana yoriee said...

mizzura: hehe..mmg pening..tapi kalo order doorgift dpt hadiah, kurang sikit peningnye kot..=)

lind said...

sedappp

hana yoriee said...

lind: mmg sedapppp..hehehe..nnt sedapsedapbelaka akan bny update heaven punya foodsss!! hehehe..