Blockbuster Deals!!

Friday, April 1, 2011

BBF gathering 2011

Salam,

THIS IS A STICKY POST. FOR NEW ENTRY PLEASE SEE BELOW!

Seperti yang telah diwar-warkan di dalam Blogger Bride Forever (BBF) group, kita akan mengadakan satu gathering yang julung2 kalinya untuk b2b and ex-b2b. =)




Maka dengan itu, marilah kite ramai2 join gathering ni dan ambil peluang utk beramah mesra serta mungkin boleh berkongsi tips utk hari bahagia anda. mana tau dpt tau vendor2 ngan harga murah2 kan? haaaaaaaaaaa..jangan lepaskan peluang ini!!

Tempat: Amphitheater pusat, Taman Botani Shah Alam (nanti akan di attach map pada email, jgn risau yea?)
Tarikh: 2hb April 2011
Masa: 2.00-5.00 petang
Tema: Kesultanan Melayu Melaka (Tradisional ala2 perempuan melayu terakhir)
Yuran : RM25/orang


Banyak aktiviti akan dianjurkan..yang penting ada byk hadiah yg akan diberi..tak kan taknak rebut peluang menang adiah??????? makannan pon sodap2 dan dapat doorgift personalized BBF lagi.haaa..ape tunggu lagi, email cepat kat bbfgathering@yahoo.com utk penyertaan. sila email sblm 20 mac 2011. tempat adalah terhad tau! =D

chop! event ni korg leh bawak pasangan (boifren, tunang atau suami). kalo nak ajak kawan utk teman pon boleh in case ada yg malu2 kan. jom ramai2 kite jmp and support gathering ini.

6 comments:

farhanna said...

best nyer...

nurul viWy said...

bestnyeeeee....
nak join nak join

amy fahmi said...

hi hana...
jumpe esok!! i baru je join bbf ni.. :D

hana yoriee said...

Farhanna dan Nurul viWy: mmg best!! nnt kalo ada rezeki join yea?

amy: hi dea!! harus laga2 pipi esok..jgn segan2 k? hehehe

ketawariang said...

huuu.... nak join juga... lain kali buat la lagi... :)

lin butterfLYNN~~ said...

halamak, dah t'lps, wu3