Blockbuster Deals!!

Monday, April 4, 2011

nizabeba gorgeous wedding

Salam,

Actually, semalam before pergi BBF gathering, Hana, Mawar (pemandu arah saya), Zaila dan Cik Belle berkumpul untuk pergi ke wedding Niza. Hana kalau bab2 jalan area shah alam, klang memang hana surrender. nasib baik ada Mawar. sorry lah mawar, sebab hana lambat..kesian mawar tggu kat tol lama kan?gerak ke shah alam terus pergi amek zaila kat batu 3 and next jmp cik belle kat petronas mana ntah..huhuhu..jadi, kami empat sekawan berkonvoi 4 kereta ke rumah niza.dah macam apa dah bawak kereta sebab tak mahu tertinggal jejak masing2. hahaha..

ok done with the merapu meraban intro. HAHAHAHA...

sampai2 je kat rumah niza, kitorg terus coret2 kat guestbook niza. meja guestbook yg simple aje..disekalikan dgn meja hadiah =)

Lepas tu terus cadangkan dgn 4 sekawan untuk naik berjumpa pengantin. sebab tak boleh nak duk lama2 coz takut puan pengetua marah kitorg tak sampai2 lagi kat tapak gathering.masuk2 aje rumah pengantin, ternampak pelamin yg tersergam indah! waahh..terpukau dan terpegun. seriously hana sgt suka kan warna pelamin itu. warna feberet hana tu niza!!the crumple from both side of the dais were so damn nicely done! =) hana suka sgt!!


Posing sikit depan pelamin ni..memula mcm nak duduk atas pelamin ni..tapi disebabkan pelamin ni belom dirasmikan, makanya kitorg pun sedar diri dan duduk dibawah sahaja..
(see the glowing effect of cik belle's cheek!- itu adalah penangan Hada Labo..HAHAHA)


Lepas dah bergambar dgn pelamin, maka, kitorg pun naiklah dan terus ke kamar pengantin niza. ecewaahh..niza tgh bersiap untuk last touchup dan berposing dgn OV dia.jmp2 say congrats dan laga2 pipi dgn niza..hahaha..


Niza sgt ramping dan cantik! =) baju pengantin dia pun lawo..hana sempat tgk baju pengantin lelaki. suit baju melayu tu ditampal dgn lace yg sama dgn baju niza dihadapan dua2 belah baju.idea untuk b2b jugak! tapi pic hana tak sempat snap. kite tggu review dr niza sendiri =)

12 comments:

LisaLisut said...

korg semua cantik! haha. pelamin dia lawa kan.i tgk gmbr je..hihi..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pelamin beliau comel! =)

Lyana MK said...

cantik nyer!!! suke pepel!!

hana yoriee said...

lisa: cantik? auwww..rasa mcm tak caya org piji gitu..hahaha..pelamin dia mmg mantop!serius..

maera: kan?even artifial flowers pun buleh wat pelamin cumil gitu

hazlynda kushairi said...

huh. tinggalkan aku :(

thezaila said...

mak aih.. gomoks nya saya dalam gambar.. penuh stage pelamin.. muhahha.. tp mmg pelamin nya sangat gorjes.. !!!=)

ms rumet said...

cantik pelamin..terbayang lavender

lovelyadibah said...

owh!rugi xmasuk!!!duk luar jer!

choclairissa @ intan said...

kaler backdrop kt blkg tu purple eh? exclusive~

hana yoriee said...

lynda: alamak? aku tinggalkan ko ke betty? huhu..ingatkan pagi tu ko ada hal..aiyarkk..ampun

zaila: mana ade gomoks..comel laa..itu berisi ada isi maaa..hehehehe.=)

ms rumet: mmg cantek..inspirasi inspirasi kan?

dba: lor..awat tak masuk?? mmg rugi lor..

intan: yup..hana ni kan fanatic pepel..hahaha..tp pepel dia tone lain. mmg exclusive!

miey anna said...

fuhhhh...santeknyeee.....^_^

hana yoriee said...

miey anna: hehe =)