Blockbuster Deals!!

Saturday, April 30, 2011

Real Wedding: Mr and Mrs Kitty

Salam,

haaa..lega dah sampai rumah dan setel sume job! alhamdulillah, raden @syahoney suka dgn hasil tgn hana..hasil tgn apekah?? tunggguuuuuuu..hahahaha

ok..hana mulakan perjalanan dr pagi yea..bertolak dr rumah se awal pukul 8.30am utk amek cik dba kite di BTHO. pukul 9am dah pick up dba terus shoot ke rumah yanie utk hantar kek Red Velvet yang diordernye dr awl mggu lagi. hehe..nasib yanie dah bgun tido! =) mcm biasa, bila dah jmp yanie ape lagi..pot pet pot pet lah kat bawah rumah dia..sempat lagi!borak sakan dgn dba..hahaha..

dah selesai hantar RV, terus pergi ke rumah sya sbb nak hantar barang yg diorder khas olehnya. adalah sekali pusing2 cr, tapi alhamdulillah tak lah sesat teruk..hahaha..nasib dba ada teman! =) masuk je lorong rumah sya, dh nampak kereta hello kitty tu! tak syak lagi mmg rumah dia..hehehe..tggu dia siap mekap dan terus bagi brgnye..sya seronok sgt bila tgk barang tu..hehehe..happy betul dia masa dpt..tercapailah impian dia selama ni..iyealah, kata dia tema kahwin HELLO KITTY. ingatkan sedikit aje unsur2 hello kitty yg diselitkan, tapi MasyaAllah..kagum betul!! from A-Z mmg ada unsur hello kitty..comelness!! mcm tuannye jugak! (ayat bodek nampak..hahaha..takdelah..ikhlas ni..)


sya tgh bersiap2..tgk bilik dia pink! masa ni sya ckp..nnt tgk pelamin plak cmne..Surprise! waahh..excited dah masa ni nak tgk..hahaha..


okeyh..sampai bantal mucuk pun hello kitty ok! dgn tag Mr and Mrs Kitty lagi..hikss

dr rumah sya ke dewan, kitorg ikut aje konvoi geng kereta hello kitty sya..punyelah byk kereta hello kitty..tak terkira! hahahaha..bermacam pesen..dah mcm autoshow dah.


taraaa..inilah kereta sya!! cube teliti ape yg hana buat utk sya! hahahaha..ada atas bonet kereta (hint)..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jawapannye: Handbouquet Hello Kitty laaaaa........ =) comel tak? pening jugak tau hana masa nak buat HB hello kitty ni..iyealah slalu main ngan roses gerberra je..ni ngan carnation plak..design hello kitty lak tu! hehe..pengalaman baru..

ok..meh kite layan pic selebihnya semasa majlis sya..


dba dgn muncung ikannye..bak kata dba..hahahaha..


urs truly without 'muncung' hahahaha..ni kat meja guestbook sya..comelkan? idea mcm masa bbf gath ritu..gud application!


pengantin baru berarak di arch hello kitty!


yeay..inilah surprise pelaminnye!!! =) tgk, ada byk KITTY!!


sila lihat..kiri kanan depan belakang atas bawah sume ada Hello Kitty..termasuklah handbouquet cute tu! =p


hello kitty wedding cake! =)


us with the bride and groom of the day.. (*_^)


ok..last pic..jumpa dgn nana yg jelita.. =)

alright, kite tunggu review selebihnya mengenai majlis sya dr tuan punya badan yea..wokeyh?


p/s: ok..sape nak order handbouquet, kek..mari2..sila email hana yea..hehehe =p

28 comments:

lovelyadibah said...

Kitty forever!!ahaks!:)

Miss Sunshine said...

wow! unik2... nak buat jugak.. tapi confirm family tak terima... comel je hello kitty ni..

miey anna said...

comell...nyeee..semua comeyyy...^_^

Cik Emi Deraman said...

comelness! aritu ade mmber bertunang theme spider huhu..dr hantaran, kereta konvoi sampai brooch rombongn pon spider huhu

hana yoriee said...

dba: ahaks..itu ayat hana tu..hahahaha..dba, thanks sudi temankan hana dtg pepai =)

miss sunshine: mm unik! hehehe..family sya ni mmg sporting habes ..mmg syiok..

miey anna: hehehe..tu lah..pengantin pon comey kan?

cik emi deraman: waahh..theme spider..sume ada theme unik..mmg berkembang dah industri kawen2 ni..cik emi ape lagi, cepat set theme!

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum hana,

good job hana! percubaan yang baik untuk HB hello kitty tu. nice.

tak dapat join kalian ke wedding b2b this week sbb ada di Jhr. next time insya Allah, tak nak terlepas peluang lagi (=

amy fahmi said...

comelnyeee!!! i loike hello kitty! x sangka sampai leh jadi tema kahwin. comel sgt...

tiramisu said...

setia betol dgn hello kitty dier, hehe... comel, comel!

ElyaElmo said...

ak dpt dtg tadii..klo tak dpt jumpa hana...dh lama tak jumpee kann...

Oya Abd Rahman said...

i dah gi ngan my tunang.. waa byk giler hello kitty... hehe.. ala xsempat jumper korang2.. i sampai lewat kul 3lebey..huhuhu..

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

K.I.N.A said...

comel gile ok..hehe..pandai la hana buat handbouquet tu mcm hello kitty..mst mrs kitty gembira impian tercapai..hehe..

Cik Belle said...

comelnyaaaa!!!!!!

anaztasias nora aira said...

sweet hana ! mmg kity abis raden hehehe xsabar tunggu sya review :)

Hunny Kitty said...

trimas datang ...trimas buat hana yg buatkan hb......

so happy...tapi tak dapat nk jumpa semua

Qaseh said...

wahh..cumelnye..kreatif!!!!!

hazlynda kushairi said...

comel gile theme raden. rugi tak p :( tapi clash dgn wedding kawan aku tapi tengahari tu aku ade invigilation exam :(

choclairissa @ intan said...

wahhh memang fanatik hello kitty betul ni..

zimie said...

1st time tengok theme gini.hihi comel!! hana, untuk HB berapa RM ongkosnya?hehe

fatihiah said...

subhanallah!!! rugi nye tak dapat pergiii!! tak pernah lagi pergi wedding bertema hello kitty gini haaaaaaaaahh!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow!!! satu kelaenan!! =)

nizabeba said...

wahh bnyk nye hello kitty!! comel gils! rugi nye x dpt trun wedding sya aritu..hehe..& handbouquet kitty?? sgt kiut okeh! =)

hana yoriee said...

syahira: hihi..thanks dear..alhamdulillah percubaan hello kitty HB menjadi..=) nnt dtg wedding BBF ujung bulan ni ek..antaranya atia n nadira..jom!!

amy fahmi: itulah..hana pon kagum bila sampai aje tempat majlis..mmg serius rasanya org tak terlintas nak wat theme camni kan?hehehe

tiramisu: bak kata mak andam sya, kenalah cr identiti yg ada kelassss..tu yg setia ngan hello kitty tu..=)

elya: itulah..aku duk lah tunggu bbf yg laen muncul..tapi apekan daya..takpe..jmp next wedding k?

hana yoriee said...

renee: laaaa..sampai lewat ke? alaa..kalo tak leh jmp dah..huhu..

kina: hihi..atas tunjuk ajar Mrs Kitty jugak tu..nasiblah dapat dan pandai ikut tunjuk ajar dia =)

cik belle: aku tak sabar nak tgk kecomelan wedding kamu gak!!!

nora: hahaha..sape sweet, hana ke HB? sya, pelisss review cepat!

raden@syahoney: thanks to u too dear..u look gorgeous and ur wedding was awesome!! =)

qaseh: mmg sume cumil cumil belaka..

Hunny Kitty said...

hidup hello kitty!!! forever n ever...bak kata my hubby 'dia ni lagik gila kiti dari saye......'

hana yoriee said...

lunda: tu laah..clash plak..takpe..kite jmp next wedding eyh? hehe

intan: tak tgk lagi kat bilik dlm kereta dia sume..mmg bak kata suami dia, alat mekap baju sume hello kitty..hehehe

zimie: harga buleh dirunding mengikut jenis bunga dear..ala..murah2 je..kan sya? =) meh email hana: blissnlunacylovers@gmail.com

fati: alhamdulillah..hana menjadi saksi wedding theme hello kitty..hehehehe =)

maera: mmg laen habes!!

niza: takpe..dah tgk pic kat sini dah dpt feel mcm pegi wedding raden kan? hehehe..thanks niza!!

nida-razak said...

comeynya...fist time tgk wedding hello kitty..siap ngn handbouquet lg..cute.. =)

Hunny Kitty said...

nida : hik3 ......rasa mcm nak repeat je balik that day

Linie Zamil said...

wah~ saya pun terpikir nak wedding theme Hello Kitty. Suka sangat huu :3