Blockbuster Deals!!

Monday, April 19, 2010

blogger gathering n updates on wedding preps..

salam,

after byk2 dugaan yg melanda lately ni, ada jugak kegembiraan yg Allah kurniakan..hehe..last weekend my sis n I pegi this Largest blogger gathering and Gatsby street fair. adalah lucky draw sume plus kite dpt redeem gatsby stuffs after kita dah main game yg diorg buat. really enjoyed it! and the best part was my sis menang lucky draw tuh..hehe..dpt lah sebijik Canon Ixus 12.1 megapixels. hehe..suka lah dia! kakak nye jugak tak bertuah..sila klik kat sini untuk tgk citer penuh..



for update on wedding preps plak..Yeay! saya dah booked PA system n DJ (Smart Kudein Ent) for majlis bersanding. my sis adalah sponsor about 10% of it. oklah tu kan?hehehe..so, dah boleh slashed 1 prep from the checklist.yes!!

for catering plak..still on consideration. skrg tgh dlm proses nak call2 n survey2..mama mcm dah berkenan nak tnye pada Sri Angsana Canopy & Caterer. ada sape2 yg ada pengalaman deal ngan diorg ni tak? kalo ok, kitorg akan on ngan caterer ni je..hehe..

6 comments:

thezaila said...

hai hana.. i pun pergi jugak..
rasa nya mcm perasan u masa tukar baju.. ke.. i salah org ek..

hana yoriee said...

iyea ke?nape saya tak perasan..saya memang tercari2 blogger2 lain yg pegi..huhu..tapi apakan daya..saya tak dpt nak cam orgnye.. =(

cik fiza said...

ANA.. FIZZIE PENAH RASA MASAKAN SRI ANGSANA NI.. MMG SEDAP DAN HARGA BERPATUTAN.. 2 THUMBS UP!! SERVICE PN BAGUS...

hana yoriee said...

yes..thanks fizie bg review ni..hehe..boleh promote n bgtau mama jap g.. =)

f.i.z.a said...

hi hana. majlis tandang i nnti amek sri angsana jugak. so far, deal dgn dorang ok & senang. service bagus. makanan sedap!

hana yoriee said...

iyea??weeee..ni yg saya suke..dgr perkara2 baik. so, takdelah kita ragu2 kan?thanks f.i.z.a. =)