Blockbuster Deals!!

Thursday, April 22, 2010

Cosmo May Issue

Halluu semua..

Juz nak bagitau uolls yg Cosmo isu Mei ada bonus edition berkaitan ngan Bride..weeee...saya Soka!! coz mmg beli tiap2 bulan ini Cosmo..hehe..

Ni kali pertama dalam sejarah Cosmo, ada flip cover dengan 40 halaman ekstra on Bridal stories! Dalam dia ada inspirasi perkahwinan dari pentas peragaan antarabangsa; langkah-langkah penjagaan kecantikan untuk bakal pengantin tiga bulan sebelum naik pelamin; Cara untuk jadikan perkahwinanmu EKSTRA istimewa; Kalau nak tahu apa yang si dia fikirkan bila menjelangnya hari bahagia. And ada juga rencana di halaman 8; Perkahwinan bajet?(wahh..mcm tau2 je Cosmo ni) Ada idea murah tapi akan tetap buat harimu kekal menawan...dan macam-macam lagi!



so, tggu ape lagi..pegi ler kedai beli..hehe..(mcm promote lelebeyh plak)
Tagline dia: Miss Cosmo, Miss out! =p

16 comments:

Zariza said...

woww...mau p beli..selalu beli EH je..

ZARA said...

baiklah. saya akan bergegas ke kedai buku terdekat untuk mendapatkannya!!!!!

ElyaElmo said...

hana...hanaa kan promoterr mag ni kan...ha3
gurau2 jee..jgn marahh :D

hana yoriee said...

Zariza: hehe..beli beli jangan tak beli..hehe..

zara: yeah!! lari cepat sblm habes..agaga..

elya: grrrrrr...nak marah jgk!!haha..takdelah..padahal tak dpt percent pon promote2 ni..wakaka..

thezaila said...

akan p cari di toko buku berhampiran.. hari ni jugak2.. =)

hana yoriee said...

zaila: yes..gud gud..

farahfatihah said...

wahhhh harus cari ni!!!

hana yoriee said...

yea ff..waijb!

Sarah Abd Rahim said...

Ooooohhh.. Noice!

hana yoriee said...

Yup sarah..go n grab it!

Cik Belle said...

wow! sukeee!! hehe.. mag baru eyh? ke i yang dah lama tertinggal ni? hehe. thanks for the update!

hana yoriee said...

cik belle: tu mag cosmopolitan..cume dia ada bonus edition flip cover..kiranye mcm cover depan blkg..n isinye half2.. =)

rose said...

yeke..kene beli nie..tajuk muka depan 2 yang menarik 2..

::cara kendali bajet kenduri..::

hehe..sangat penting nie.. =)

hana yoriee said...

ha ah..oklah pengisiannye..cubelah baca.. =)

Cik Belle said...

yeay! da dapat.. patutla tak pernah nampak cosmopolitan bride. ingatkan mag baru. huhu.. melilau cari. haha

sarah said...

blogwalking here..
wow!thanks for the info!