Blockbuster Deals!!

Friday, April 16, 2010

tag from Farah Fatihah

hihi..kena tag dr farah..tak sangka..kalo farah tak cakap mmg hana tak perasan. Yea la..1-2 hari ni mcm2 yg berlaku..huhu..purse kesayangan saya telah dicurik..*sob sob*..hurmm..pencurik tu mmg takde hati perut. member hana pny laptop pn dia rembat. dah lah member2 ni nak hantar thesis PhD n Master dia sem ni.kesian betul hana kat diorg. at least hana boleh bersyukur lg dia juz amek purse.tp still marah dan sedih ngan pencurik ni. *Hoi pencurik..ko tau tak ko nyusah kan org???nak pegi wat report sume..nnt kalo dpt tgkp siap lah ko!* huh..geram plak hana..

ok ok..kite balik pada tag meng-tag ni..off topic plak 1st paragraph..hehe..takpe kan? selingan je sket..okeyh..tag nye adalah mengenai cerita2 pengalaman yg best dlm hidup..hurmm..wat masa ni lah ek? takdelah sehebat mana pun kisah hana. huehuehue..bese2 je..oklah..hana dpt bg 2 je laa..ok lah ek?coz pics hana byk dlm external hard disk. external plak ada problem. nak kena beli casing baru..huhu..

1) semestinya hari pertunangan..even ada byk dugaan yg melanda selepas bertunang ni..tp dah tak nak ingat perkara2 yg tak best..nak ingat perkara2 yg indah2 je..hihi..cube tgk pic kat bawah ni..comey je kan mama hana n FMIL hana..ape makna pic ni? diorg dua org ni sayang hana kan? hehe..


hana semasa hari pertunangan..ni bukan pics OP..maap lah yea..

2) okeyh..yg ke-2 pulak..hurmm..pengalaman2 masa belajar lah kot..bukan nak bangga diri ke ape laa..juz mungkin rezeki hana pada masa tu. hana dpt byk awards masa belajar dulu. kalo pegi dekat faculty hana, kat lobby dia ada plak2 nama best students..kat situ ada nama saya juge (*_*)..hehe..n ada byk ler lg awards..tak yah citer kot..bukan nye award bintang popular pon..wakaka..


so, ini pic masa pegi Brunei..masa ni g Asean Food Conference last year kat sana..masa ni mmg tak menang apa2 award..juz present je..hehe..

ini je lah kot..tp sebenarnye byk je lg pengalaman best2..hehe..takpelah..kite simpan yg lain2 yea..yg ni je hana kongsikan..boleh kan Farah?

okeyh..kena tag 5 org plak:
1) Yanie
2) Xora
3) Opiya Onel
4) ellfazira
5) nahwal

6 comments:

Xora said...

saya kena sekali? baik2.. saya buat weekend ni. kat opis takde gambar best2 :) thanks Hana

hana yoriee said...

iyea xora..anda telah di tag!! hehe..sama2..

farahfatihah said...

huhu thanks hana huhuhu kim salam kt pencurik tu

hana yoriee said...

tak nak lah..sume dlm opis ni dah cuak n dalam mode berjaga-jaga dah..huhu
ur welcome dear!

OpiYa OneL said...

Sayo pon kene?? Weee~ jap lagi saye buat ye! Tq hana!

hana yoriee said...

okies..nnt dah buat hana bc.. =)ur welcome..