Blockbuster Deals!!

Monday, April 5, 2010

romantic sms

wheeee...i was so happy..even en tunang dah pegi belayar kul 5pm td. huhu..tp before dia belayar dia kol n send 1 sweet sms yg sgt2 terkesan di hati ini..coz dia bukan slalu bg sms mcm ni..

msgnye berbunyi begini "cyg jg diri k..ingt d slalu..kalo ada line d kol..d cintakan tunang d sangat2..hati ni meruntun2 kerinduan..doakan d selamat pegi n pulang..xsbr nk menanti hari bahagia kite menjelma kan cyg ;)"

saat baca ni hati ini berbunga-bunga walaupun dia akan pegi jauh ke utara..huhu..


tibe2 teringt dulu en tunang penah bg rose masa hbs skolah dulu..hihi

8 comments:

Yanie said...

Alololololo...Kiutnye!!!

NahWaL said...

alololo. ingat dulu cik tunang ke filipina, dia mesej asik tak delivered je. so hari2 tulis kat blog kita dua. blog private lah. balik tu dia baca. huhu. pastu time dia alik nawal dah tido,. so dia plak tulis entree. kol 6 pagi bangun terus baca blog. uhu. gile suke! terbuai2 hahahha

hana yoriee said...

Yanie n nawal: haha..sama plak depan komen korang..
nahwal: bestnye ada blog berdua-duaan..aku takde pon.. =(

Yanie said...

Haha... Biasala ... Alololo tuh pembuka kata untuk kesweetan. Eh, haah tersama ngan Cik Nahwal pulak.... Hehee

cik fiza said...

semoga semua selamat n bahagia :)

~ thalhazlin ~ said...

woho. soooo romantic and sweet! jeles ah tunang kite tak seromantic cam gitu. *sob-sob*

Kaseh NazLieza said...

erm...so romantik lol...

inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax..lawati :

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

hana yoriee said...

yanie:tu ler sama lak..
fizzie: tenkiu.. =) i doakan u juge.
thalhazlin:jgn jeles2..dia bukan slalu romantik gitu jgk..huhu
kaseh: hihi..romantik skali-skala.