Blockbuster Deals!!

Thursday, April 29, 2010

kuali sbg hantaran??

Salam sume =)

hehe..mesti uolls pelik or jelik baca tajuk entry kali ni kan? hahaha..takdelah..td blogwalking ler kan. tetibe sampailah kat 1 blog ni. mula baca atas dia ok, cun gak lah ape yg dia wat kan..tp bila dah scroll down ke bawah dan ke bawah lg, tetibe cam nampak...eyh, betul ke benda yg aku nampak kat atas dulang hantaran dia ni?? mcm tak caya..pastu scroll ke atas balik tilik sikit2..iskh..sah!! memang betul!! kalo korg tak caya korg tgk pic kat bawah ni hah.. agagagaga..


okeyh..ini adalah step pertama ye kawan2..hias kuali kosong di atas dulang..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaa...inilah hasilnye apabila hantaran dah dimasakkan opssss.. dimasukkan ke dalam kuali yg kosong td..hehehe



amacam?hehe..kalo tanye I, personally mmg I tak berani nak wat benda gini uolls..haha..tapi kata nak wat lain dr yg lain..ni contoh la ni..tak gitew?? =p takpe, pas kawen kuali leh guna masak utk en abg..tak payah beli lg..2 in 1 dah..

17 comments:

ZARA said...

huahahahhaa. mati mati i ingat mmg kuali utk hantaran...

creative. creative.

♥♥relyza♥♥ said...

kreatif sangat²...
hahahaha
kalo ada 11 dulang, meaning ada 11 kuali la...
harus makcik² angkut bwk balik pastu

♥♥relyza♥♥ said...

erk...komen ku hilang?

Xora said...

settle. 1 item tak perlu diberi hadiah utk kawin :P saya pun tak berani la hana.

rose said...

uiks!!kuali?berani giler..hahaha..rose tak sanggup la wat hantaran macam 2..mau kene sembelih ngan mak..hik3 =P

hana yoriee said...

zara: hehe..hana pun mula2 tgk ekspresi hana mcm ni.."biar betik org ni bg hantaran kuali.."hahaha..kretip eyh? boleh thn kretipnye smpi org tak terpikir pon nk wat gini..

relyza: hehe..komen awk tak ilang..ada je..ha ah..betul jgk.tak payah bg makcik2 upah dh kan?bagi kuali sorg satu jadik la..hehe

xora: tu ler..kalo nak wat gini kena warning member2 takleh bg kuali.. =p saya sumpah tak berani wat gini..hikhikhik..

rose:kena sembelih tuh..so, baik jgn wat k?tak pasal2 lak kang..haha..ini kalo hantaran dr pihak laki kalo awk dpt awk kena terima jer la rose..mana taumaksudnye nak suruh kite pihak pengantin perempuan blajar masak..simbolik tuh..wakakaka..

missbutterfly said...

perghh..rare nii..hahahah!!i pun xbrani.

cik fiza said...

menarik sungguh..
sgt kreatif..
lepas majlis leh wat masak ramai2 kn sbb ada byk kuali berhias hehehe

hana yoriee said...

missbutterfly: hahaha..yea..very rare! ikut tagline iklan.. "KALAU BERANI, CUBALAH!" =0

fizzie: menarik n sgt kreatif..but, adakah kita sgt berani utk meletakkannya di atas dulang hantaran di hari bersejarah kite?? hehe..mesti sume org takkan lupekan majlis cmni kan? ekekeke..

NoRr said...

hana, kelakiar ahh tgk kuali..nampak sgt org yg bagi tu nak pengantin tu rajin memasak selalu..hihih...tp apa pun mmg satu perkara yg unik!

hana yoriee said...

NoRr: tu ler..adik hana baca post ni pon tergelak terbahak2..haha..mmg kelakar bila tgk. tu ler..blom ape2 family yg menghantar tu dah warning suh pandai masak..hikhikhik..

~ thalhazlin ~ said...

huiyo, 1st time nampak cam ginih. kreatip tapi me tak berani la buat. hiks

hana yoriee said...

thalhazlin: hehe..hana pon first time nampak cenggini..jgn ada yg letak periuk plak pasni..wikikiki..

♥♥ eija ♥♥ said...

sesuatu yang menarik hehe..
memang sure tak penah lagi orang buat hehe...

hana yoriee said...

eija: yup..tuan pny blog yg dlm pic diatas sorg je yg penah buat..hehe

farahfatihah said...

hahahahahaaha sgt kreatif itu org dan sgttt berani huhuh

hana yoriee said...

ff: oooo..gelakkan dia ye? hehehe..mmg sgt berani..