Blockbuster Deals!!

Friday, April 30, 2010

unique wedding attire..

Salam,

hi all..happy friday..so, tomorrow is labour day.. huh..awatlah jatuh hari sabtu kan? tensi hana..tgh byk keje ni..hahaha.. byk keje tp smpt post 1 entry..syhhhh...

Mcm beselah..pagi2 sblm bersemangat wat keje kenalah cuci2 mata jap..sekali tgklah kat facebook 1 designer ni.. walauweyh..unique seyh pemakaian si pengantin itew..dan yg membuatkan ia unik adalah kerana pengantin perempuan bertudung..so, skrg ni salah ler tanggapan org2 yg mengatakan pengantin bertudung mmpunyai limit utk bergaya..nahhhh..skrg tidak lagi..anda tak percaya..sila lihat pic di bawah sebagai bukti.. =)

source: facebook Madukara Suteramas
hah..mcm mana? unik kan? slalu kite tgk pengantin yg free hair je pakai lil top hat mcm ni kan? sekarang tidak lg..pengantin bertudung pun boleh cuba kelainan ini bg menggantikan tiara..haaa...gud idea gak kan??nampak vintage n gothic gitew!! hehe..


tgk bunga tgn dia..pun lain dr yg lain kan??
agak2 ape pakcik2 kat tepi2 tu ckp dlm hati ms pengantin berarak?
hehehe..

16 comments:

aDieyZa said...

unique!!

mmg xprnh nmpk lg.. mmg berani mencuba sesuatu yg lain dr yg lain..

~ thalhazlin ~ said...

cantik! tapi me lagi suka bajunya. beads bermula di bahu nampak soo sexy for me, esp bertudung. dah save dah gambar neh. hee. nak suh mak andam wat baju cam ginih. thanks for sharing dear!:)

hana yoriee said...

adieyza: yup..mmg tak penah nampak b4 ni kan? kalo mahu, cubelaaa.. =)

thalhazlin: ha ah..baju dia pun meletops kan?bestnye kalo awk dpt wat bj mcm ni..mesti cun nanti!! hehe..
ur welcome..sharing is caring =D

farahfatihah said...

hhuhuhu unik la....agaknye kalau fara pakai camtu sure sebulan soksek kat kg hahahaha tp very unik kan

hana yoriee said...

ff: huhu..ye kew??takpe..biar diorg soksek..kite dpt pahala tau..hahaha

rose said...

cantik n unik..even bertudung still nampak vouge n sexy.. =) tapi kalau rose pakai mesti org taman terkejut..hehe..

Leonora Halim said...

hi hi.... jumpa ur blog dkt blog farah... :)

p/s: owner Madukara, kawan baik saya... Eusopth... baju2 kawen saya pun saya buat kat dia.... :) *promote sket* eheee.....

hana yoriee said...

leonora: hai hai hai..hehe..lor..ye kew??bestnye dapat wat kat Madukara..mesti gorgeous nnt u! hehe..

=)

asna cute said...

Hi dear.. nak address please.. nak send kad.
Nanti send kat cuk_as22@yahoo.co.uk ya. Thanks! =)

hana yoriee said...

rose: ha ah kan..even bertudung tp still boleh vogue gitew..hehe..terkejut ke? takpe..baru diorg leh bukak mata besar2 tgk kite..haha..

asna cute: cik asna cute..saya dah send email..thanks for this invitation..luv u!!

Daleela said...

rase2 nye mesti pakcik tu xtahan nak gelak... =)

hana yoriee said...

daleela: awatnye pakcik tu nak gelak? huhu..tak cantek ka? =)

ElyaElmo said...

hana...pengantin ni study dekat campus i dulu..hik3..
i nmpak gamba derang nikat FB my fren...mmg lawa kann outfit and accesories die tu:)

hana yoriee said...

elya: lor..ye ke? tu laa..cantik pengantin tu..

aziraarif said...

hai hana...zira tgk dah pic wedding dlm FB saiful nang...mmg classy wedding dia...untuk mencuci mata bole la...tp untuk merealisasikan nya utk my wed ouchhh...memerlukan duit yg byk tu....adeh

hana yoriee said...

zira: iyea zira..huhu..sape yg dah menabung dr kecik utk kawen boleh lah realisasikan classy wedding begitu..hehe..