Blockbuster Deals!!

Friday, April 23, 2010

expo perkahwinan melayu

salam uollss...

hah..weekend ni dah ada plan nak g memana lom? kalo takde bagus lah..g lah Malay wedding expo kat Mid Valley. ada seorg blogger dah cover pasal expo ni td..hangpa semua mahu tgk tak?hihi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahaha..meh tgk kat blog ini. kat blog ni citer dia lebih pjg sbb dia yg cover story kan? =p

dapat tak? klik kat perkataan ini tu.hehe..tu blog b2b nordaleela..hana pun baru baca blog dia.


hah??amacam? cantekkan? hana sure ada yg tergugat jika b2b yg dah tempah awal2 pelamin.ekekeke..termasuklah saya! adeyh..

3 comments:

Thirah Rahim said...

memang meletopp pelamin neh! totally gorgeous!

hana yoriee said...

hehe..ha ah..meletops!thirah pegi tak?

♥♥relyza♥♥ said...

superb & gorges & santek & tak tau nak describe
macam wedding dalam taman di kayangan
ihikssss