Blockbuster Deals!!

Monday, April 12, 2010

classic and traditional wedding

halu everyone..assalamualaikum..

hihi..ok ok..entry ini dah takde kena-mengena ngan angin2 yg tak elok di luar sana. yea..saya mahu menjadi seorang yg cool jer..ecewaahh..

ok ok..point saya menulis entry kali ini adalah untuk mempromosi mengenai kewujudan blog adik saya yang telah diberi amanah untuk menguruskan hal biznes2 family kami. okeyh, actually, mama hana and adik hana ada 1 biznes yg berunsurkan Kraftangan termasuk batik dan juga produk2 kraf yg dibuat handmade secara eksklusif. yea..syarikat ini didaftarkan di bawah nama MRS CRAFT COLLECTION dan kami mmg ada bengkel sendiri di Kompleks Kraf Melaka di Kelemak. memandangkan ada feedback positif yg bertanyakan beberapa produk mama hana ni, jadi eloklah kiranya di 'publish'kan menerusi blog (beaucraft-ku) agar lebih ramai yg mengetahui.. =)

dari segi material ke, saiz ke, warna ke ape2 je lah..kite boleh buat custom made utk customer. boleh discuss dulu nak macam mana, budget macam mana..jadi baru kite go on dengan tempahan bila sesi diskusi telah mencapai kata sepakat. yea kawan2..

jadi sila klik kat sini untuk melihat dengan lebih detail. jika ada apa2 pertanyaan boleh lah email adik hana tu atau pun tnye pada hana terus. blog ini akan di update lg kemudian dgn barang2 lain (baru je lagi buat blog ni kan..tp harus di ingat biznes ni dah lama wujud).

Untuk pengetahuan semua, bulan 6 ni akan ada satu lagi Promosi Kerja Kahwin. InsyaAllah mama hana akan buka 1 booth utk promosi kerja kawen anjuran Kraf ni. Kat Kompleks Kraf Jalan Conlay. So, boleh lah singgah2 kalo nak tgk2 produk2 ni dgn lebih dekat.. (*_*)


ini salah satu contoh..songket box. kalo nak kaler lain, saiz lain, tanak bunga pun boleh.. =)
harga boleh dirunding..

11 comments:

farahfatihah said...

sudah ku polow blog adik kamu lalala

Zariza said...

cantiknyeeeeeeeeeee

hana yoriee said...

ff: hihi..masheh..masheh..

Zariza: kalo berkenan boleh lah email adik kite..hihi..

OpiYa OneL said...

suda follow jugak. suruh adik hana upload lagi barang banyak2 k! =)

hana yoriee said...

weee...thanks piya for supporting us..okies..kami akan upload byk2 produk nnt.. =)

Leonora Halim said...

wahhhhhhh so nice! if i jumpa ni dulu.... haruslah beli... huhu... tapi sume da siap... sob sob sobbbb....

hana yoriee said...

wuwu..terlepas 1 potential customer dah.. sob sob jugak..hihi..anyway, all the best to u Leonora.. =)

harzharun said...

dear...u duk mn ek?

hana yoriee said...

harzharun: i duk kat kajang. but mama's bengkel dekat Kelemak, Melaka. nape u?any inquiries? =)

NoRr said...

cayalahhhh!! congrats n semoga bisnes sentiasa maju ya~ ;p

hana yoriee said...

NoRr: hihi..masheh..hana buat ape yg termampu je utk tlg adik hana nye biznes..hihi..